Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro macOS i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Forza Horizon 4 (Win)

Milovníci divokých závodních her se dnes na platformě Steam dočkali slevy na populární titul Forza Horizon 4. Prozkoumejte krásu a historii Británie v netradičním pohledu z rychle jedoucího vozu, a snažte se bez nehody dosáhnout rovnou na první příčku.

  • Původní cena: 69,99 € (23,09 €)

BIOMUTANT (Win)

Biomutant je strhující postapokalyptická open-world RPG hra, ve které budete muset soupeřit se zákeřnými nepřáteli za pomoci bojových umění, ale také jiných taktik. Je jen na vás, jakým směrem se bude odvíjet nejen váš osud, ale osud celého světa.

  • Původní cena: 59,99 € (19,79 €)

Kingdom and Castles (Win + macOS)

Kingdoms and Castles je budovatelská a stavitelská simulace, ve které budete muset vybudovat od naprostých základů rozrůstající se a prosperující velkou říši. Osvojte si umění strategického obchodování, uzavírání výhodných partnerství, ale také boje.

  • Původní cena: 9,99 € (6,99 €)

Little Witch in the Woods (Win + macOS)

Hra s názvem Little Witch in the Woods vypráví příběh malé Ellie, čarodějnické učnice. Společně s Elllie budete v této roztomilé a okouzlující hře objevovat a prozkoumávat mystický les, pomáhat jeho sympatickým obyvatelům a zakoušet každodenní život malé čarodějnice.

  • Původní cena: 13,29 € (11,96 €)

Hobo: Tough Life (Win + macOS)

Hobo: Tough Life je netradiční RPG survival, ve kterém na sebe berete roli člověka bez přístřeší. touláte se městem, a při své cestě sbíráte zásoby jídla a dalších potřebných věcí, snažíte se opatřit si alespoň trochu peněz žebráním a děláte vše pro to, abyste přežili přicházející zimu.

  • Původní cena: 24,99 € (18,74 €)

Dnes nejčtenější

.