Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Memos-Voice

Pokud si jednou za čas nahráváte například přednášky, vyučovací hodinky, schůzky a podobně, tak by vás mohl zaujmout nástroj Memos-Voice. S pomocí tohoto programu můžete velice jednoduše nahrávat audio záznamy, které následně můžete hravě upravit a zároveň je i kategorizovat. Aplikace je k dispozici pouze pro iPhone.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Chinese Checkers Master

Chinese Checkers, neboli Čínská dáma, je tradiční desková hra, kterou si oblíbí nejeden uživatel. Můžete hrát verzi „single-player“ nebo „multi-player“ s vašimi přáteli. Najednou může hrát až 0-6 hráčů. Proč i 0? Protože lze nastavit samotné sledování hry, kdy se utkává AI sama se sebou.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Northgard

Po delší době se v akci znovu objevila nesmírně oblíbená RPG strategie Northgard. V této hře budete ovládat skupinu Vikingů, kteří objevili nový kontinent a pojmenují jej jako Northgard. Následně se tedy budete muset zabydlet a vypořádat se s nejrůznějšími nástrahami neznámé země.

  • Původní cena: 229 Kč (129 Kč)

Crazy Run

Pokud hledáte nějakou jednoduchou, oddechovou hru, měli byste se přinejmenším podívat na titul Crazy Run. V této hře se totiž zhostíte role parkourového běžce, kdy budete postupně probíhat městem. Jedná se o nikdy nekončící trať, kdy vám jde o to, abyste překonali co možná nejvíce překážek.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

The Almost Gone

Jestliže hledáte nějakou parádní hru, která by vás dokázala zabavit na dlouhé hodiny a zároveň by potrápila vaše myšlení, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul The Almost Gone. Na začátku hry se ocitnete v prostoru, kdy budete doslova balancovat mezi životem a smrtí, kompletně izolováni a sami. Vaším úkolem bude odhalit pravdu, která stojí za vaším osudem. Proč jste ale tady? Proč jste uvězněni a sami? A dokážete se vlastně dostat pryč? Odpovědi na tyto otázky již budete muset najít sami.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

The Great Coffee App

Aplikace The Great Coffee App potěší především milovníky kávy. Tento nástroj totiž funguje jako geniální sbírka návodů na nejrůznější kávové nápoje, což navíc obohacuje o videa zobrazující krok po kroku přesný postup přípravy. O daném nápoji si navíc můžete i něco málo pročíst a vychutnat si jej i v domácím prostředí.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Tiny Runner

Bavila vás kdysi populární hra Flappy Bird? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná byste mohli uvítat hru jako Tiny Runner. V této nikdy nekončící hře totiž bude vaším úkolem dosáhnout co možná největšího skóre, přičemž při běhu s vaší postavou budete čelit několika propadlištím a ostatním překážkám.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.