Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

ProShot

Nativní aplikace Fotoaparát se dokáže postarat o vcelku kvalitní fotografie. Pokud ale hledáte něco víc, tak byste se měli přinejmenším podívat na program ProShot. Tento nástroj vám totiž umožní si při focení upravit řadu atributů a nemá ani problém se zaznamenáváním do formátu RAW.

  • Původní cena: 149 Kč (25 Kč)

Easy Filters

S pomocí aplikace Easy Filters budete moci prakticky okamžitě vylepšit vaše fotografie. Tento nástroj vám totiž zpřístupní širokou škálu těch nejrůznějších filtrů, umožní vám snímky různě ořezávat, retušovat a dokonce si poradí i s automatickým inteligentním vylepšením.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

The Great Photo App

Stažením aplikace The Great Photo App získáte parádní nástroj, který vás uvede do světa fotografování. Program konkrétně nabízí hned několik praktických lekcí, ve kterých vám vysvětlí řadu důležitých informací, jednotlivé atributy a další. Zároveň se naučíte fotit v nejrůznějších podmínkách.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Foody Life: The Food Diary App

S pomocí aplikace FoodyLife : The Food Diary App můžete snadno a rychle analyzovat vaše stravovací návyky a případně zapracovat na jejich zlepšení. Zároveň vás program nebude „otravovat“ s přesnými kaloriemi a nutričními hodnotami. To je právě hlavním rozdílem oproti konkurenčním programům, které se zaměřují pouze na daná čísla.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

iWriter

Jestliže hledáte nějakou praktickou aplikaci, která by vám dokázala posloužit jako textový procesor, tak byste se měli rozhodně podívat na iWriter. Tento nástroj vás na první pohled dokáže okouzlit svým minimalistickým designem a skvělými funkcemi. Veškerý text si samozřejmě můžete jednoduše formátovat, přičemž jednotlivé dokumenty jsou automaticky synchronizovány skrze iCloud.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Rain Drop Catcher

Po dlouhé době dnes do akce také zavítala oddechová hra Rain Drop Catcher. Podle názvu vám může být jasné, že v případě tohoto titulu budete muset takzvaně chytat déšť. Ovládat totiž budete prostý kbelík, se kterým musíte chytat jednotlivé kapky deště a sesbírat tak co možná nejvíce bodů.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Sleep Sounds: relaxing sounds

Pokud máte problémy s usínáním, tak byste určitě neměli přehlédnout slevu na oblíbenou aplikaci Sleep Sounds: relaxing sounds. Program totiž nabízí řadu přívětivých a relaxačních nahrávek, které vám pomohou se uklidnit a následně i usnout. Samozřejmě ani nechybí možnost časovače, aby vám nahrávky nehrály celou noc, ale automaticky se po určité době vyply.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.