Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Juice Watch

Prostřednictvím widgetu v iOS se můžete poměrně rychle dozvědět stav baterie na vašich Apple Watch. Stažením aplikace Juice Watch získáte parádní nástroj, který funguje přesně obráceně. Konkrétně si tedy na jablečných hodinkách můžete prohlédnout, kolik procent baterie má váš iPhone, a zároveň si nechat zasílat notifikace na iPhone v případě, kdy dojde k plnému dobití Apple Watch. Samozřejmostí je také praktická komplikace na ciferník.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Findit – 200 Pictures

Pokud hledáte nějakou oddechovou hru, tak byste určitě neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci Findit – 200 Pictures. V tomto titulu se před vámi objeví dva obrázky, přičemž vaším úkolem bude, abyste mezi nimi dokázali najít 5 rozdílů. Má to ale háček. Na splnění tohoto úkolu máte pouze 60 sekund. Za správné odhalení rozdílu se čas navýší o 20 sekund, avšak pokud klepnete na špatné místo, tak se naopak sníží o 30 sekund.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Crash the Comet

Jestliže hledáte nějakou skvělou nenáročnou hru, která vás dokáže zabavit především při dlouhých chvílích, možná by vás mohl zaujmout titul Crash the Comet. V této hře totiž letíte s kometou skrze přednastavený prostor, přičemž musíte zajistit, že nenarazíte do žádné hrany.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

ToonCamera

Jak proměnit svůj svět v oživlý komiks? S aplikací ToonCamera to jde snadno. Jedná se o aplikaci pro úpravu fotografií a videa, která do vašich snímků a záznamů přidá zábavné komiksové efekty. Svá díla pak můžete lehce sdílet nejen na sociálních sítích.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Cultist Simulator

Nezávislá karetní hra Cultist Simulator nabízí velmi zajímavou hratelnost, ve které budete kombinovat karty a pomocí toho si tak tvořit vlastní příběh. Založíte jeden z kultů, který budete následně také rozvíjet. Samozřejmě vás čekají i nepřátelé a podle tvůrců až 40 hodin zábavy.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

Door Kickers

Door Kickers je nemilosrdná a oceňovaná hra, která míchá starou školu s moderními ergonomickými rozhraními a jako velitel týmu SWAT analyzujete situaci, plánujete týmové trasy, vybíráte vybavení. Musíte se dostat do místnosti s rukojmím dříve než protivník spustí bombu. Cílem hry je dosažení dokonalého plánování, získání mise bez falešných kroků a nejlépe neztratit žádné své lidi.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Moon Calendar

Moon Calendar je aplikace pro všechny, kteří se zajímají o fáze Měsíce a vše, co s ním souvisí. V elegantním rozhraní nabídne uživatelům přehledné tabulky, grafy a další infografiku se všemi příslušnými informacemi. Aplikace funguje ve všech lokacích.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.