Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Affinity Photo

Velice oblíbenou aplikaci Affinity Photo můžete znát především z Maců, kde funguje jakožto plnohodnotná a skvěle propracovaná alternativa Adobe Photoshop. Tento program je navíc k dostání i na jablečné tablety. Konkrétně si poradí s profesionální úpravou fotografií, k čemuž nabídne řadu parádních nástrojů.

  • Původní cena: 579 Kč (249 Kč)

Interactive Thesaurus

Chtěli byste zapracovat na vaší slovní zásobě v případě anglického jazyka, ale nevíte kde začít? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná by vás mohla zaujmout aplikace Interactive Thesaurus. Jedná se o interaktivní tezaurus, který vám zobrazí řadu slov, jejich propojení a další podrobnosti.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Recolla

Do akce se znovu dostala oblíbená aplikace Recolla, která slouží pro úpravu vašich fotografií. Její vývojáři totiž analyzovali fotografie z 19. století a vytvořili sérií filtrů, s jejíchž pomocí můžete vaše snímky proměnit do stejné podoby. Jak to celé vypadá naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

bProgress – Manage Daily Tasks

Chcete být ještě produktivnější a lépe zvládat vaše každodenní povinnosti? Aplikace bProgress – Manage Daily Tasks vám pomůže s dosažením vašich cílů a pomůže vám si je splnit. V rámci tohoto programu si totiž všechny úkoly můžete zapsat a následně rozplánovat, což vám obecně značně pomůže. Zároveň můžete sledovat progres, nastavovat si termíny a podobně.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Crying Suns

Milovníkům RPG a strategií by rozhodně neměla uniknout parádní sleva na zajímavý titul Crying Suns. V této hře se zhostíte role velitele vesmírné flotily a vydáte se na průzkum tajuplného království. Postupně budete odhalovat mysteriózní pravdu, přičemž na vás čeká spousta úkolů.

  • Původní cena: 229 Kč (149 Kč)

Pocket Academy

Nebaví vás škola a přijde vám, že by se na ni dalo něco změnit? Ve hře Pocket Academy vaším úkolem totiž bude, abyste vybudovali tu nejlepší možnou školu. Budete navíc rozhodovat o jednotlivých třídách, vytvářet různá sdružení a je už jen na vás, jak moc úspěšná vaše škola bude.

  • Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

Mars Info

Pokud patříte mezi milovníky astronomie, tak vás jistě potěší aplikace Mars Information. Jak je ze samotného názvu patrné, tento program vám poskytne řadu detailních informací o takzvané Rudé planetě neboli Marsu. Zároveň si můžete celou planetu prozkoumat na vlastní „kůži.“

  • Původní cena: 149 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.