Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

The Music Controller

Zkratka The Music Controller představuje jednoduchý, ale užitečný nástroj pro ovládání přehrávání hudby na vašem iPhonu. Po spuštění zkratky se vám zobrazí menu, ve kterém můžete zvolit požadovanou hudbu k přehrávání, přeskakovat mezi jednotlivými skladbami, vybírat playlisty a mnoho dalšího.

Zkratku The Music Controller stáhnete zde.

Sunscreen Warning

Počasí venku začíná být už opět více slunečné, proto možná někteří z vás ocení zkratku s názvem Sunscreen Warning. Tato zkratka spolupracuje s nativním Počasím na vašem iPhonu, a na základě získaných informací vás umí informovat o tom, kdy je zapotřebí nanést krém s SPF faktorem. Příslušné upozornění se objeví i ve vašich připomínkách.

Zkratku Sunscreen Warning stáhnete zde.

Toothbrush

Toothbrush je zajímavá a velice užitečná zkratka, která vám skvěle pomůže při vašem každodenním čištění zubů. Zkratka zároveň dokáže odesílat příslušná data do nativního Zdraví na vašem iPhonu. Po spuštění zkratky se vám zobrazí jednoduché a srozumitelné schéma, díky kterému budete vědět, kdy čistit jakou část.

Zkratku Toothbrush stáhnete zde.

iPaint

Potřebujete si na iPhonu vytvořit rychlou skicu, ale nechce se vám kvůli tomu spouštět konkrétní aplikace? Můžete využít zkratku s názvem iPaint. Tento užitečný nástroj dokáže doslova během vteřiny vytvořit prázdnou stránku ve formátu PDF, a poskytne vám kreslicí nástroje pro anotaci. Výsledné dílo můžete uložit na iCloud Drive.

Zkratku iPaint stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.