Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Form Maker – Pro Form Builder

Jestliže hledáte nějaký propracovaný, kvalitní, ale přesto jednoduchý nástroj, který slouží pro tvorbu formulářů, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aplikaci Form Maker – Pro Form Builder. Pro tvorbu samotných formulářů nepotřebujete žádné znalosti programování a jednoduše jednotlivé prvky skládáte vedle sebe.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Safety Photo+Video Pro

Po delší době se v akci znovu objevila nesmírně populární aplikace Safety Photo+Video Pro, která slouží pro ochranu vašich videí a fotografií. S pomocí tohoto nástroje si totiž tyto soubory můžete rozřadit do alb a následně uzamknout, díky čemuž se k nim nedostane nikdo, kdo například nezná heslo, případně neprojde přes biometrickou autentizace Face/Touch ID.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

The Happy Fox Stickers

Používáte pro komunikaci s vašimi přáteli, rodinnými příslušníky či kolegy především nativní řešení v podobě iMessage? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci The Happy Fox Stickers, kterou si můžete stáhnout zcela zdarma. Program vám zpřístupní více než 20 nových samolepek s tematikou lišky, díky kterým dokážete okořenit jakoukoliv konverzaci.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Agent A: A puzzle in disguise 

Po delší době se v akci znovu objevila populární hra Agent A: A puzzle in disguise, která vás prakticky okamžitě dokáže vtáhnout do svého příběhu. Zhostíte se totiž role speciálního agenta, před kterým leží nelehký úkol. Špion z nepřátelské organizace totiž postupně likviduje vaše kolegy. Vaším úkolem jej bude tedy dopadnout a zachránit tak situaci.

  • Původní cena: 149 Kč (25 Kč)

Hell Raider – Wheel of Fate

Jestliže se řadíte mezi milovníky takzvaných RPG her v retro stylu, určitě byste neměli přehlédnout titul Hell Raider – Wheel of Fate. V této hře se ocitnete v roli tajuplného rytíře, který bohužel zahynul v boji. Abyste mohli být oživeni a vrátit se do světa živých, budete se muset vydat na výpravu za zmizelými bohy a nastolit pořádek v samotném pekle.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Last Colossus

Řadíte se mezi milovníky starých, spíše textových RPG her, nebo byste si je alespoň rádi připomněli? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, pak by vás mohl zaujmout titul Last Colossus, ve kterém na vás čeká devět zajímavých kapitol, kdy se spolu s vaším bojovým gigantickým robotem budete muset postavit nejrůznějším nepřátelům a náročným bossům.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Classic Art Stickers

Jestliže pro komunikaci s přáteli, kolegy či rodinnými příslušníky používáte především nativní řešení iMessage, tak byste mohli ocenit aplikaci Classic Art Stickers, která je dnes k dostání zcela zdarma. Program vám zpřístupní řadu samolepek odkazujících na klasické umění, díky kterým můžete skvěle ozvláštnit vaše konverzace.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.