Zavřít reklamu

Jak moc velký fanoušek Applu jste? Pokud je vaše odpověď, že velký, pak by vás mohla zaujmout novinka z dílny věhlasné společnosti Throwboy, která v minulosti představila například nejrůznější polštáře s designem Apple produktů a tak podobně. Nyní totiž přichází na pulty obchodů s trojicí parádních pletených dek odkazujících na Macy a iPody. 

Čerstvě představené deky jsou vyrobeny konkrétně z recyklovaných bavlněných a polyesterových materiálů, díky čemuž jsou dle slov výrobce strečové, měkké, příjemné na dotek a zároveň lehoučké. Co se pak týče rozměrů, ty jsou 127 x 152 cm, takže jsou i poměrně velké a poslouží třeba i jako přehoz přes postel. A z čeho že tedy lze vybírat? Konkrétně z obří ikony Finderu, ikonických iMaců G3 a (dost tématicky) iPodů ještě s jejich ikonickým ovládacím prvkem Click Wheel. Detailně si je můžete prohlédnout v galerii pod tímto odstavcem. 

Tak co, už jste svého dekového favorita vybrali? Raději ještě chvíli přibrzděte. Pravdou totiž je, že se o levnou záležitost nejedná. Výrobce si je totiž na svém eshopu cení na 160 dolarů, tedy v přepočtu skoro 3800 Kč, ke kterým bude navíc třeba samozřejmě připočíst dopravu. Pokud ale nevíte, co například darovat někomu, kdo je do Applu blázen, je tato deka ideální kousek. 

Deky od Throwboy lze zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.