Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro Mac i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

We Were Here Forever (Win)

Ve hře We Were Here Forever se zničehonic probouzíte uvěznění v tajuplném a strašidelném Castle Rock. V této adventuře plné hádanek a záhad budete muset přijít na kloub tomu, proč jste se ocitli právě tam, kde jste se ocitli. Nejste zde náhodou uvězněni na věky?

  • Původní cena: 17,99 € (16,19 €)

Outward (Win)

Outward je napínavá a zajímavě zpracovaná open-world RPG hra, ve které se ocitáte uprostřed světa plného nebezpečí. Chlad noci nebo infikovaná rána zde může představovat stejné nebezpečí jako predátor, plížící se nocí. Prozkoumávejte okolní svět a zapojte se do neopakovatelných, ale nebezpečných dobroružství.

  • Původní cena: 39,99 € (9,99 €)

House Flipper (Win + macOS)

Pokud v posledních dnech hledáte nějakou zajímavou hru, která by vás dokázala parádně zabavit, zbystřete. Do akce totiž znovu zamířil titul House Flipper, ve kterém budete kupovat chátrající nemovitosti, jež následně vrátíte do perfektního stavu. Díky tomu je tak můžete opět prodat a přijít si tak na zisk. Samozřejmě se budete muset potýkat s výzvami klasické rekonstrukce, kdy budete řešit nepořádek, elektriku, malování a řadu dalších.

  • Původní cena: 20,99 € (8,39 €)

Borderlands 3 (Win)
Borderlands 3 je zábavná a strhující střílečka, která vás dokáže zabavit na dlouhé hodiny. Doslova se zde budete muset prostřílet novými planetami, k dispozici budete mít obrovskou spoustu nejrůznějších zbraní. Staňte se jedním ze čtyř lovců Vaultu a vylepšujte svou postavu.

  • Původní cena: 59,99 € (14,99)

Terraforming Mars (Win + macOS)

Ve hře s názvem Terraforming Mars bude vaším úkolem přeměnit rudou planetu na obyvatelné místo. Čeká vás důmyslné shánění a správa všech možných zdrojů a surovin, stejně jako promyšlené a správné využívání všech možných technologií k tomu, abyste mohli úspěšně zahájit osídlení Marsu.

  • Původní cena: 19,99 € (9,99 €)

Dnes nejčtenější

.