Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Drink Water – Daily reminder

Pitný režim je pro lidské tělo nesmírně důležitý, ale přesto na něj lidé častokrát zapomínají. V tomto směru se skvělým parťákem může stát aplikace Drink Water – Daily reminder, s jejíž pomocí už tento problém mít nebudete. Program vám totiž bude připomínat, abyste se napili, a zároveň slouží pro vedení statistik toho, kolik tekutin jste za daný den vlastně přijali.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

PDF Max Pro

Pokud častokrát pracujete s dokumenty ve formátu PDF, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci PDF Max Pro. Tento nástroj vám totiž umožní si tyto dokumenty nejen pročítat, ale také provádět nejrůznější anotace, podepisovat je i upravovat a podobně.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Door Kickers

Door Kickers je nemilosrdná a oceňovaná hra, která míchá starou školu s moderními ergonomickými rozhraními a jako velitel týmu SWAT analyzujete situaci, plánujete týmové trasy, vybíráte vybavení. Musíte se dostat do místnosti s rukojmím dříve než protivník spustí bombu. Cílem hry je dosažení dokonalého plánování, získání mise bez falešných kroků a nejlépe neztratit žádné své lidi.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

MusicPics

Stažením aplikace MusicPics získáte parádní nástroj, který vám umožní z vašich fotografií vytvářet parádní videoprezentace, které můžete následně sdílet například na sociálních sítích. Program vám zároveň nabídne téměř 40 různých filtrů, umožní vám si pohrát s hudbou, přidat text a podobně.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Drift’n ‚ Drive

Považujete se za fanouška závodních her? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná byste se mohli zajímat o hru Drift’n’Drive. V této hře z horního pohledu se totiž usadíte do vozidla a vydáte se pokořit ty nejrůznější výzvy, které na vás ve hře čekají.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

iWriter Pro

Jestliže sháníte kvalitní textový procesor, zbystřete. Po delší době do akce opět zavítala nesmírně populární aplikace iWriter Pro, která vás na první pohled dokáže zaujmout svým minimalistickým designem. Tento nástroj si skvěle poradí s formátováním textu, nabízí spoustu praktických funkcí a všechna data automaticky synchronizuje prostřednictvím iCloudu.

  • Původní cena: 179 Kč (149 Kč)

Space Agency 2138

Plánujete dobýt vesmír? Nemusíte být multimiliardářem, abyste tuhle příležitost měli. Space Agency dává možnost i těm méně šťastným z nás. Postavte si raketu, satelit nebo třeba vesmírnou stanici a vydejte se na oběžnou dráhu.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.