Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro Mac i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Dawn of Man + Planetbase (Win + macOS)

Ve strategické hře Planetbase se stanete velitelem skupiny osadníků, kteří se snaží osídlit cizí planetu. Budete nejen architektem, ale také manažerem spravujícím všechny důležité prvky kolonie. Musíte hledat a využívat důležité materiály, energii, jídlo a mnoho dalšího. Hra se neustále vyvíjí a nabízí čím dál více obsahu, momentálně si můžete vybrat ze 4 planet, které se pokusíte osídlit. Součástí balíčku je také titul Dawn of Man. V tomto titulu povedete skupinu pradávných lidí, kteří bojují s nástrahami přírody a snaží se přežít. Časově hra začíná v období Doby kamenné a provede vás až do Doby železné, díky čemuž si prohlédnete 10 tisíc let historie prvních lidí.

  • Původní cena: 33,48 € (19,96 €)

Foundation (Win)

Máte rádi hry s tematikou středověku, a zároveň vás baví budovatelské a stavební strategie? Pak vás zaručeně zaujme titul Foundation. V nádherné krajině zde budete postupně stavět své sídlo, shánět zdroje a vylepšovat vaše neustále se rozvíjející a rozrůstající město.

  • Původní cena: 29,99 € (23,99 €)

Broforce (Win + macOS)

Zatímco svět trpí pod útoky zla, volají jeho obyvatelé Broforce – velmi specifické a svérázné uskupení, které představuje poslední a jedinou šanci na záchranu a nápravu. Napněte všechny své síly, přizvěte si posily a vydejte se na nesnadnou misi na cestě k záchraně lidstva.

  • Původní cena: 13,99 € (2,79 €)

Baldur’s Gate II: Enhanced Edition (Win + macOS)

Pokud se považujete za milovníka strategických her a máte k dispozici iPad, tak by vás mohl zaujmout velice titul Baldur’s Gate II: Enhanced Edition. V této hře se ocitnete rovnou v akci, respektive tedy uneseni, uvězněni a mučeni zlým čarodějem. Zvládnete ale ve finále vzdorovat jeho síle a překonat ji?

  • Původní cena: 15,99 € (4,79 €)

Red Dead Redemption 2 (Win)

Dnes můžete prostřednictvím služby Steam stáhnout za zvýhodněnou cenu také populární a cenami ověnčenou westernovku Read Dead Redemption 2. Ponořte se do strhujícího psance Arthuira Morgana a jeho gangu Van der Linde a vraťte se do dob úsvitu moderní éry na území Spojených států.

  • Původní cena: 59,99 € (29,99 €)

Dnes nejčtenější

.