Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Continual for Instagram

Continual vám umožní sdílet videa jakékoliv délky na Instagram Stories. Nyní už nemusíte stlačit vaše příběhy do 10 sekund. Mluvte a nahrávejte, jak dlouho budete chtít. V Instagram Stories můžete sdílet videa, které mají max. 10 sekund, Continual vám pomůže rozdělit dlouhá videa na 10 vteřinové klipy, takže je můžete uploadovat sekvenčně.

  • Původní cena: 199 Kč (Zdarma)

Severed

Ve hře Severed se zhostíte role jednorukého bojovníka Saši, který se se svým mečem nachází na nepředstavitelné cestě. Vaším úkolem bude probojovat se skrze řadu nepřátel, uprchnout z děsu plného světa a úspěšně najít svou rodinu.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

Videdit – Handy Video Editor

Jestliže hledáte nějakou spolehlivou aplikaci, která vám pomůže s úpravou, editací a exportem videa, možná by vás mohla zaujmout Videdit – Handy Video Editor. Tento nástroj nabízí bohatou nabídku možností a samozřejmě se také pyšní těmi nejrůznějšími efekty, které rozhodně mohou přijít.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Paintiles

Titul Paintiles jistě potěší všechny milovníky puzzle her. Řešte zapeklité hádanky v této barevné dlaždicové hře. Váš úkol je jednoduchý, máte tři barvy na malování dlaždic, získávejte dovednosti a čelte novým nástrahám, které si na vás hra připravila.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Geofency | Time Tracking

Napadlo vás někdy, kolik času asi trávíte v práci, doma, v posilovně a na dalších místech, které častokrát navštěvujete? Odpověď na tuto otázku vám dokáže poměrně jednoduše dát aplikace Geofency – Time Tracking. Ta totiž využívá údaje z GPS a dokáže si tak zapamatovat, kolik času jste na dané lokaci strávili.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Watchee

Aplikace Watchee byla speciálně navržena pro všechny vášnivé sběratele a milovníky hodinek, kteří mají k dispozici hned několik druhů. Do této aplikace si totiž přidáte všechny vaše modely, díky čemuž budete mít kdykoliv po ruce vaši virtuální kolekci hodinek.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Candleman

Dokážete se ponořit do temného dobrodružství, když vaše světlo vydrží pouhých deset sekund? Candleman vás naplno zatáhne do hry, plné tajemných tmavých koutů, hry stínů a světel a zajímavých dobrodružství.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.