Zavřít reklamu

Již nějakou dobu mají i tuzemští uživatelé možnost používat na svých smartphonech aplikaci streamovací služby HBO Max. Ta nabízí oproti původnímu HBO GO nejen odlišné uživatelské rozhraní, ale také nové funkce a možnosti. V dnešním článku vám představíme pět tipů, díky kterým využijete HBO Max na iPhonu opravdu na maximum.

Dětská pojistka

Pokud aplikaci HBO Max sdílíte i s mladšími členy rodiny, je jistě dobrým nápadem pro jistotu aktivovat „dětskou pojistku“. Euforie je bezesporu zajímavý seriál, určitě ale nechcete, aby se k němu nedopatřením dostala vaše šestiletá ratolest. V pravém dolním rohu aplikace klepněte na ikonku profilu a poté v horní části zvolte Změnit profily. Vpravo dole klepněte na „+ dítě“, a nakonec stačí jen vytvořit (a zapamatovat si) rodičovský zámek, kterým zabezpečíte nepřístupný obsah.

(Ne)pokračovat ve sledování

Zkusili jste začít sledovat Přátele, ale seriál vás neoslovil a vy už nestojíte o to, aby vám aplikace nabízela ke zhlédnutí další díly? Na domovské stránce zamiřte do sekce Pokračovat ve sledování a posuňte se až k tlačítku Zobrazit více, na které klepnete. Poté klepněte na Upravit a u seriálu, který již nechcete sledovat, klepněte na pravé straně na kolečko s křížkem.

Seznam ke zhlédnutí

Narazili jste při procházení aplikace na zajímavý dokument, ale zrovna máte náladu spíše na nejnovějšího Batmana? Žádný problém, HBO Max nabízí možnost uložení obsahu pro pozdější zhlédnutí. Postup je opravdu velmi jednoduchý, stačí zkrátka jen klepnout na vybraný titul a poté nad názvem filmu klepnout na tlačítko „+“. Takto označené tituly pak najdete v sekci Můj seznam po klepnutí na ikonku profilu v pravém dolním rohu displeje.

Stažení pro offline zhlédnutí v HD

Aplikace HBO Max samozřejmě nabízí také možnost stažehí obsahu pro offline zhlédnutí. I zde je postup neuvěřitelně jednoduchý – zkrátka jen klepnete na vybraný titul a poté klepnete na ikonku s šipkou pro stažení. Máte na vašem zařízení dostatek prostoru a chcete stahovat obsah v co možná nejvyšší kvalitě? V pravém dolním rohu klepněte na ikonku profilu a poté vlevo nahoře klepněte na ikonku ozubeného kolečka. Zvolte Možnosti videa -> Kvalita stahování, a klepněte na Nejvyšší kvalita.

Někdo se dívá?

Pojali jste podezření, že svůj HBO Max účet nedobrovolně sdílíte s jiným divákem? Není nic jednoduššího než si tuto skutečnost pro jistotu překontrolovat.V pravém dolním rohu displeje klepněte na ikonku profilu a poté vlevo nahoře klepněte na ikonku ozubeného kolečka. Nakonec stačí jen klepnout na Spravovat zařízení a ujistit se, že HBO Max běží jen tam, kde běžet má.

Dnes nejčtenější

.