Zavřít reklamu

Pokud na vašem iPhonu používáte sociální síť Instagram, jistě víte, že se v této aplikaci nemusíte nutně omezovat jen na procházení či přidávání obsahu. Aplikace Instagram pro chytré telefony nabízí totiž také řadu nástrojů pro přizpůsobení a vylepšení vašeho uživatelského zážitku. V dnešním článku si představíme pět z nich.

Zobrazit první lajk

Pokud máte svůj instagramový účet již delší dobu, možná si už ani nepamatujete, jaký příspěvek jste vůbec poprvé označili „lajkem“. Pokud máte dostatek odvahy, můžete si to okamžitě zkontrolovat. Na Instagramu přejděte na stránku vašeho profilu a klepněte na ikonku vodorovných linek v pravém horním rohu. Zvolte Vaše aktivita -> Interakce, a nakonec klepněte na „To se mi líbí“. Klepněte na Třídit a filtrovat -> Třídit podle, a zvolte Od nejstarších.

Zobrazit první komentář

Podobně jako v případě prvního „lajku“ si můžete na Instagramu nechat zobrazit také váš historicky první komentář. Opět zamiřte na stránku vašeho profilu a v pravém horním rohu klepněte na ikonku tří vodorovných linek. Zvolte Vaše aktivita -> Interakce, ale tentokrát klepněte na Komentáře. Nakonec klepněte na Třídit a filtrovat -> Třídit podle -> Od nejstarších.

Filtrování komentářů

Založili jste Instagram vašemu australskému ovčákovi a už vás nebaví komentáře o tom, že máte roztomilou border kolii? Možná pro vás bude řešením vyfiltrovat všechny komentáře, které obsahují tento výraz. Přejděte na stránku vašeho profilu a v pravém horním rohu klepněte na ikonku vodorovných linek a poté na Nastavení. Klepněte na Soukromí -> Skrytá slova, zamiřte do sekce Vlastní slova a fráze a klepněte na Spravovat seznam. Nakonec zadejte požadované výrazy a oddělujte je čárkami.

Deaktivace komentářů

Pokud vám vaši sledující nehodlají dát pokoj a nachází stále další a další způsoby, jak obejít filtrování komentářů na téma border kolie, můžete komentáře u vybraných příspěvků zcela deaktivovat. Zamiřte k příspěvku, u kterého chcete deaktivovat komentáře. Při zveřejňování nového příspěvku klepněte ve spodní části menu na Pokročilá nastavení a aktivujte položku Vypnout komentáře. Pokud jste příspěvek již zveřejnili a chcete komentáře vypnout dodatečně, klepněte v pravém horním rohu u příspěvku na ikonku tří teček a zvolte Vypnout komentáře.

Zvětšení profilového obrázku

Narazili jste na instagramový účet, který má na profilovém obrázku opravdu velmi roztomilé koťátko (co jiného, že?), a chtěli byste si si tento profilový obrázek důkladně prohlédnout? Zkopírujte název účtu a zamiřte na web instadp.online. Klepněte na Instagram Profile Picture Downloader a do textového pole zadejte název příslušného účtu. Nakonec stačí jen klepnout na Full size, a můžete si prohlížet fotografie koťátek dle libosti. Asi není třeba zdůrazňovat, že byste zmíněnou stránku měli využívat výhradně k bohulibým účelům, například ke vzdělávacím.

Dnes nejčtenější

.