Zavřít reklamu

Ačkoli je jaro v plném proudu a málokomu se chce sedět v těchto dnech u televize, třeba si čas na nějakou novinku uděláte. Jako téměř každý týden Netlix přidává řadu seriálových a filmových novinek, které rozhodně stojí za pozornost. Pojďme se na ně tedy podívat.

Eden vás vítá

Máte-li rádi sci-fi seriály, třeba oceníte tuto novinku. Netflix přidává následující popis: „Parta mladých vyrazí pařit na odlehlý ostrov. Ráj, který na ně čeká, ale skrývá hodně nebezpečná tajemství a spoustu pastí.“ První série má 8 epizod.

The Circle (série 4)

Populární reality show o „podvodech“ je zpět. V tomto pořadu se soutěžící za pomoci postavení a strategie snaží podvést ostatní a vyhrát 100 tisíc dolarů. Čtvrtá série dostane do vínku třináct epizod, přičemž momentálně jsou dostupně první čtyři. Zbytek dorazí mezi 11. a 25. květnem.

Tři metry nad nebem (série 3)

Máte-li rádi romantické seriály, neměl by vám tento uniknout. Příběh letní lásky pokračuje v nových 8 epizodách.

Zadržet dech: Pod ledem

Dokument o pokusu překonat rekord ve vzdálenosti uplavané pod ledem na jeden nádech. Pokus učinila Johanna Norblad. Krátký film, z něhož vám bude skutečně chladno.

Zase nepoužitelní

Akční krimi komedie vyprávějící o dvou rozdílných policistech, kteří se napříč odlišnostem musí spojit, aby vyřešili drogový případ. Jak to ale bývá, věci se zvrtnou.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.