Zavřít reklamu

Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Ventoux

Čtyři kamarádi chtějí po třiceti letech znovu zdolat na kolech horu Mont Ventoux. Celou akci ale zkomplikuje jedna stará známá z jiného světa.

  • 59,- vypůjčení, 69,- zakoupení
  • Holandština, angličtina

Film Ventoux pořídíte zde.

Sázka na nejistotu

Podle pravdivého příběhu čtyř outsiderů, kteří si všimli toho, co velké banky, média a vláda ignorovaly: globálního kolapsu ekonomiky. Odvážná investice je zavede k temné slabině bankovnictví, kde musí o každém a o všem pochybovat.

  • 59,- vypůjčení, 69,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Sázka na nejistotu pořídíte zde.

Na hraně zítřka

Tento epický akční sci-fi thriller se odehrává v blízké budoucnosti, v níž mimozemský druh neporazitelný žádnou vojenskou jednotkou světa vytrvale útočí na Zemi. Major William Cage (Cruise) je jako důstojník, který v životě nebyl v jediné bitvě, bez cavyků vyslán na prakticky sebevražednou misi. Během pár minut je zabit a ocitá se v nevysvětlitelné časové smyčce, kvůli níž tentýž nelítostný souboj prožívá stále dokola a znovu a znovu umírá. Po boku členky zvláštních jednotek Rity Vrataski (Blunt) ale s každým střetnutím bojuje stále lépe. Cage a Rita se dostávají do ofenzívy a každá opakovaná srážka je posouvá o krok blíž k porážce nepřítele.

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Na hraně zítřka pořídíte zde.

Eurotrip

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, české titulky

Film Eurotrip pořídíte zde.

USS Indianapolis: Boj o přežití

Druhá světová válka se chýlí ke konci a válečná loď USS Indianapolis zatím tajně přepravuje jednu ze dvou atomových bomb, které by mohly ukončit válečné běsnění. Japonci však těžký křižník napadli a potopili. Mise USS Indianapolis byla utajovaná tak přísně, že loď nikdo nepohřešoval a informace o jejím napadení byla zveřejněna až o čtyři dny později. Téměř 300 členů posádky z celkového počtu 1197 ihned utonulo. Zbývající přeživší z USS Indianapolis uvízli ve vodách Filipínského moře, kde trpěli hladem, žízní, teplem a halucinacemi, zatímco se bránili neúprosným útokům žraloků. Strádání, které trvalo pět dní, přežilo jen 317 mužů.

  • 59,- vypůjčení, 99,-  zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film USS Indianapolis: Boj o přežití pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.