Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Teslagrad

Fanouškům logických, ale přesto zábavných her by neměla uniknout dnešní akce na populární titul Teslagrad. V této hře se ocitnete v království Elektropia, kde král vládne tvrdou rukou a bojuje se sektou technologicky vyspělých čarodějů. Vy přitom budete vybaveni tajuplnou technologií a vydáte se na průzkum opuštěné věže Tesla Tower, kde narazíte na notnou dávku překážek.

  • Původní cena: 179 Kč (25 Kč)

Memorize Pi Digits

Určitě si všichni pamatujete na Ludolfovo číslo neboli Pí, které se řadí do skupiny iracionálních čísel. To znamená, že číslo nikdy nekončí a za desetinnou čárkou tak pokračuje donekonečna. Drtivá většina lidí si pamatuje pouze 3,14. Napadlo vás ale někdy, že byste se naučili číslo o trošku více? S tímto vám dokáže hravě pomoci aplikace Memorize Pi Digits, která vás bude učit a zároveň testovat.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Fill me up – Block Brain Game!

Vyplňte mřížku s podivně tvarovanými dílky, abyste mohli přejít na další úroveň. Zdá se to velice jednoduché, pouze ale zpočátku. Hra obsahuje 50 úrovní a obtížnost se samozřejmě zvyšuje, co úroveň.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

ToonCamera

Jak proměnit svůj svět v oživlý komiks? S aplikací ToonCamera to jde snadno. Jedná se o aplikaci pro úpravu fotografií a videa, která do vašich snímků a záznamů přidá zábavné komiksové efekty. Svá díla pak můžete lehce sdílet nejen na sociálních sítích.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

True Skate

Hra True Skate přináší skatepark přímo do vašeho iOS zařízení. Vychutnejte si realistické triky, vylaďte své prkno přesně podle vašeho vkusu a vyzkoušejte všechny možné překážky.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Adventure Pinball

Pravděpodobně drtivá většina z vás zná klasickou a velice populární hru Pinball. Jestliže si ale myslíte, že si zahrajete tuto klasiku i ve hře Adventure Pinball, tak na to můžete rovnou zapomenout. V této hře totiž hrajete za hrdinu, který se vydává za dobrodružstvím. Vaším hlavním cílem bude zachránit královnu ze spárů zla, čímž zachráníte celý svět. Proč je ale tedy v názvu Pinball? Celý děj se totiž odehrává na podobné hrací ploše, která přináší perfektní zážitek.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Human-to-Cat Translator Deluxe

Do akce dnes zamířil i tento zábavný „překladač“ lidského jazyka do kočičího. Pokud máte doma kočku a neustále přemýšlíte nad způsoby, jak se s ní zabavit, můžete vyzkoušet tuto aplikaci, s jejíž pomocí můžete své kočce překládat do jejího jazyka cokoliv, co vás právě napadne.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.