Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro Mac i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Wingspan (macOS + Win)

Wingspan je poutavá karetní hra s ptačí tematikou, u které se pobavíte a zároveň se řádně odreagujete. Hra je určená pro jednoho až pět hráčů, a vaším úkolem v ní bude vytvořit si síť přírodních rezervací a nalákat do ní co možná největší množství těch nejzajímavějších ptáků.

  • Původní cena: 19,99 € (9,99 €)

Read Dead Redemption 2 (Win)

Dnes můžete prostřednictvím služby Steam stáhnout za zvýhodněnou cenu také populární a cenami ověnčenou westernovku Read Dead Redemption 2. Ponořte se do strhujícího psance Arthuira Morgana a jeho gangu Van der Linde a vraťte se do dob úsvitu moderní éry na území Spojených států.

  • Původní cena: 59,99 € (29,99 €)

Disco Elysium – The Final Cut (macOS + Win)

Napadlo vás někdy, jaké by to asi bylo, kdybyste se ocitli v kůži detektiva a vyzkoušeli si jeho každodenní život? Přesně tohle vám umožní hra Disco Elysium. Vaším úkolem tedy bude, abyste případně řešili různé případy, vyslýchali podezřelí a podobně, ale současně se také můžete nechat uplatit a zvolit si trošku odlišnou cestu. Jedná se o parádní RPG, ve kterém si postupně vylepšujete své dovednosti a stáváte se tak obecně lepším.

  • Původní cena: 39,99 € (13,99 €)

Hunt: Showdown (Win)

Hunt: Showdown je napínavá first-person střílečka, ve které se budete muset popasovat s děsivými monstry, jako vystřiženými z těch nejhorších nočních můr. V této akcí nabité multiplayer hře se skvěle vykresleným prostředím nebude nouze o akci, napětí a situace, při kterých se vám bude tajit dech.

  • Původní cena: 39,99 € (19,99 €)

Inscryption (Win)

Inscryption je karetní dobrodružná hra, která v sobě ale také nese prvky únikové hry, psychologické hororovky a rogue-like hry. V tajuplném a ponurém prostředí vás čeká notná dávka napětí, ale také hádanek a situací, při kterých budete muset na maximum nasadit své logické a strategické myšlení.

  • Původní cena: 19,99 € (13,99 €)

Dnes nejčtenější

.