Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

MyTracks.

Pohrávali jste si někdy s myšlenkou, jak vlastně vypadá trasa vaší náhodné procházky, jak velkou vzdálenost ujdete a přes jaká místa procházíte? V takovém případě by se mohla hodit aplikace MyTracks, která skvěle zaznamenává GPS data nejen z procházek, ale i z běhu, cyklistiky a dalších. Následně si tak můžete prohlédnout, kde jste vlastně byli a jak se vám dařilo.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Hygrometer – Check Humidity

Aplikace Hygrometer – Check humidity je perfektním nástrojem, který slouží pro monitorování venkovní vlhkosti. Aplikace vás mimo vlhkosti informuje o současném stavu počasí a usnadní vám tak například výběr oblečení. Pro správné fungování je samozřejmě nutné připojení k internetu.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Drink Water – Daily reminder

Pitný režim je pro lidské tělo nesmírně důležitý, ale přesto na něj lidé častokrát zapomínají. V tomto směru se skvělým parťákem může stát aplikace Drink Water – Daily reminder, s jejíž pomocí už tento problém mít nebudete. Program vám totiž bude připomínat, abyste se napili, a zároveň slouží pro vedení statistik toho, kolik tekutin jste za daný den vlastně přijali.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

PopStar with Undo

Vývojáři této barevné hry upozorňují, že je velice návyková. Jestli se nudíte, zkuste si titul PopStar with Undo. Hra se skládá z velkého množství úrovní a vaším úkolem je seskupit bloky stejné barvy. Existují dva režimy, jeden je nekonečný a druhý časově omezený.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Block vs Block

Hra s názvem Block vs. Block je upravená klasika z dob minulých. Světově nejatraktivnější logická hra všech dob nyní na vašem zařízení. 16 různých druhů tvarů. Hrajte proti počítači, anebo si na iPadu zahrajte proti svým přátelům.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

It’s About Time

Jednoduchá aplikace It’s About Time! slouží k jedinému účelu. Tento nástroj totiž dokáže proměnit váš iPhone, iPad, ale také Apple TV do podoby jednoduchých hodin a následně tak pouze zobrazit aktuální čas. Vy si přitom můžete navolit, v jakých barvách bude program fungovat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

112 Operator

Práce operátora tísňové linky není žádný med. To si ostatně můžete sami vyzkoušet ve hře 112 Operator, kdy budete muset řešit příchozí tísňová volání, podávat lidem co možná nejrychleji důležité informace a posílat složky integrovaného záchranného systému dle potřeb volajícího. Zároveň se budete muset vypořádat s lidmi, kteří si z vás chtějí jen vystřelit.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Dnes nejčtenější

.