Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro Mac i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Hollow Knight (Win + macOS)

Jestliže se řadíte mezi milovníky takzvaných plošinek, vaší pozornosti by určitě neměla utéct hra Hollow Knight. V této hře se ocitnete v rozsáhlém a zpustošeném království, kde bude vaším cílem objevovat různé budovy a místa, bojovat s nepřáteli a vylepšovat svou postavu.

  • Původní cena: 14,99 € (5,99 €)

Valheim (Win)

Valheim je strhující intenzivní hra pro jednoho až deset hráčů, ve které není nouze o dobrodružství, napětí, ale také napínavé a leckdy brutální souboje. Bojujte, budujte, ovládejte a dlážděte si cestu k ultimátnímu vítězství v této vikingské sáze.

  • Původní cena: 16,79 € (12,59 €)

Fallout 76 (Win)

Do akce dnes zamířila také populární lahůdka Fallout 76 z dílny studia Bethesda. Hra vás přenese do postapokalyptického světa, ve kterém se spolu s ostatními obyvateli protiatomového krytu vydáváte do postnukleární Ameriky. Odvážně se pusťte do prozkoumávání světa po ničivém výbuchu.

  • Původní cena: 39,99 € (13,19 €)

Euro Truck Simulator 2 (macOS + Win)

Do akce znovu zamířil veleúspěšný titul Euro Truck Simulator 2. V této hře se zhostíte role řidiče nákladního vozidla a váš úkol bude jasný – převážet nejrůznější náklad přes celou Evropu. Přitom se budete muset snažit o vybudování vlastní přepravní společnosti, kdy postupně nasbíráte několik zaměstnanců a maximalizujete tak své zisky. Hru si navíc můžete zdarma vyzkoušet skrze demo verzi.

  • Původní cena: 19,99 € (4,99 €)

Sekiro: Shadows Die Twice GOTY Edition (Win)

Na Steamu je dnes ve slevě také výroční edice hry Sekiro: Shadow Die Twice. Vydlážděte si vlastní cestu k pomstě v této cenami ověnčené adventuře z dílny tvůrců Bloodborn nebo Dark Souls, získejte zpět svou čest a především – nemějte s nikým slitování.

  • Původní cena: 59,99 € (29,99 €)

Dnes nejčtenější

.