Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro Mac i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Rogue Legacy 2 (Win)

Rogue Legacy 2 je zajímavě zpracovaná dobrodružná RPG plošinovka, ve které budete putovat kouzelným fantastickým světem. Na své cestě potkáte celou řadu zajímavých bytostí – jak přátelských, tak i nepřátelských, překonávat nejrůznější překážky, a snažit se přežít co nejdéle.

  • Původní cena: 21,99 €(17.59 €)

STAR WARS Jedi: Fallen Order (Win)

Fanoušky Star Wars ságy jistě potěší dnešní sleva na titul STAR WARS Jedi: Fallen Order. V této 3D akční adventuře se stáváte osamělým Padawanem, a vaším úkolem bude úspěšně dokončit váš výcvik, pracovat na nových schopnostech a zdokonalit své umění zacházení se světelným mečem.

  • Původní cena: 39,99 € (9,99 €)

Dying Light (Win + macOS)

Dnes můžete ve slevě na Steamu získat také oblíbenou zombie řežbu s názvem Dying Light. V tomto akčním surviveru budete muset přežít ve světe, který zaplavily krvelační nemrtví. Zatímco procházíte městem, které zničila virová epidemie, budete muset vyhledávat úkryt, nacházet cenné zásoby a užitečné předměty a odrážet útoky nakažených.

  • Původní cena: 29,99 € (11,99 €)

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (Win)

Legendární Crash Bandicoot se vrací, a je ještě lepší, než kdy předtím. Připravte se na divokou dobrodružnou jízdu, v jejímž rámci budete muset hlavního hrdinu hry přes všechny možné nástrahy a překážky dovést úspěšně do cíle.

  • Původní cena: 39,99 € (19,99 €)

Necesse (Win + macOS)

Necesse je akční adventura, která se odehrává ve světe, jež se neustále mění, vyvíjí a generuje spolu s tím, jak hrajete. Vylepšujte svou postavu i její výzbroj a výstroj a užijte si nekonečné hodiny soubojů, objevování, vyrábění, získávání surovin a spoustu dalšího.

  • Původní cena: 8,99 € (6,02 €)

Dnes nejčtenější

.