Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Advance Password

Neustále hledáte nové nástroje pro tvorbu odolných a spolehlivých hesel? Můžete vyzkoušet zkratku s názvem Advance Password. Tento užitečný pomocník vám během chvilky vygeneruje dostatečně dlouhé náhodné heslo a zkopíruje jej do schránky, odkud se heslo následně po uplynutí časového limitu samo automaticky smaže.

Zkratku Advance Password stáhnete zde.

Dawn Alarms

Dawn Alarms je zajímavá zkratka, která vám umožní nastavit si snadno a rychle na vašem iPhonu budíky, které se budou řídit časem východu slunce. Zkratka vyžaduje přítomnost aplikace Solar Watch a přístup k nativní aplikaci Hodiny na vašem iPhonu.

Zkratku Dawn Alarms stáhnete zde.

iControl

Jak název napovídá, zkratka iControl představuje alternativní verzi Ovládacího centra pro váš iPhone. Po spuštění této zkratky se na displeji vašeho iPhonu zobrazí menu, ve kterém můžete vybrat některou z akcí, jako je přístup do tradičního Ovládacího centra, spuštění vybrané aplikace, vyhledávání, přístup k nastavení, výpočet trasy, rozpoznání skladby nebo třeba podpora.

Zkratku iControl stáhnete zde.

Find My Headphones

Zkratka Find My Headphones vám dokáže skvěle posložit ve chvílích, kdy nemůžete najít svá bezdrátová sluchátka. Po spuštění této zkratky můžete vybrat kterékoliv ze zařízení, která jsou k vašemu iPhonu připojena pomocí Bluetooth, a v zájmu jejich nalezení na nich nechat okamžitě přehrát zvuk.

Zkratku Find My Headphones stáhnete zde.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.