Zavřít reklamu

Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Mission Impossible 3

Toto je Mission: Impossible, jakou jste ještě neviděli! Tom Cruise hraje Ethana Hunta ve vzrušujícím filmu, který vám zrychlí tep, v režii J. J. Abramse (Ztraceni, Alias). Ethan, kterého k návratu do služby přemluví jeho nadřízení (Laurence Fishburne a Billy Crudup), čelí dosud nejnebezpečnějšímu nepříteli – sadistickému překupníkovi zbraní jménem Owen Davian (držitel Oscara Phillip Seymour Hoffman). Ethan se svým týmem (Ving Rhames, Jonathan Rhys Meyers a Maggie Q) se vrhne do velkolepého dobrodružství od Říma po Šanghaj v honbě za záchranou zajaté agentky (Keri Russellová), a aby zabránil Davianovi zavraždit další oběť, Ethanovu ženu Julii (Michelle Monaghanová).

  • 59,- vypůjčení, 69,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Mission Impossible 3 pořídíte zde.

Tah pěšcem

Snímek vypráví příběh o první polovině života legendárního šachového velmistra Bobbyho Fischera. Budeme jej sledovat od jeho mládí, jakožto zázračného dítěte, až k oné historické události, kdy se na šachovém mistrovství světa v roce 1972 postavil proti svému ruskému rivalovi Borisovi Spasskému. Celou událost tehdy doprovázel mediální humbuk, který duelu připisoval význam ve studené válce. Po skončení šampionátu se stal Fischer celebritou, zároveň ovšem překvapivě odešel do předčasného důchodu.

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Tah pěšcem pořídíte zde.

Sebevražedný oddíl

Jo, zlo se vyplácí… sestavte tým nejnebezpečnějších uvězněných superpadouchů na světě, dejte jim do ruky nejničivější zbraně, jaké má vláda k dispozici, a vyšlete je na misi, při níž mají porazit záhadnou nepřemožitelnou bytost. Amanda Waller, tajná agentka vlády Spojených států, došla k názoru, že tohle zvládne jenom tajně sestavený tým nesourodých mizerných padouchů, kteří nemají co ztratit. Co ale Suicide Squad udělá, až si uvědomí, že je nevybrali proto, aby uspěli, ale aby se jim dala snadno přišít vina za nevyhnutelné selhání? Rozhodnou se uspět i za cenu vlastního života, nebo bude každý sám za sebe?

  • 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Sebevražedný oddíl pořídíte zde.

Pekelná Kuchyně

Film vznikl na motivy série komiksů Vertigo od společnosti DC Entertainment a uvidíte v něm herečky nominované na Oscara, jako je Melissa McCarthy, Tiffany Haddish a Elisabeth Moss: tři manželky z Pekelné kuchyně z 1978, kterým FBI poslala muže do vězení. Dámy s nelehkým úkolem před sebou přebírají irskou mafii do vlastních rukou a k překvapení všech se jim daří vše od nelegálního prodeje až po řešení problémů s konkurencí.

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, české titulky

Film Pekelná Kuchyně pořídíte zde.

Riziko

Ten, kdo říká, že peníze jsou kořenem všeho zla, je nemá. Vítejte v novém americkém snu. Toužící ukázat svému rezervovanému otci, že dokáže uspět v životě, ambiciózní a inteligentní vysokoškolský odpadlík vezme práci v malé makléřské firmě, kde se setkává s velkým úspěchem. Ale když se dozví, že společnost prodává bezcenné cenné papíry důvěřivým kupujícím, uvědomí si cenu svých ambicí a jak hluboko se zapletl do toho podvodu.

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, české titulky

Film Riziko pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.