Zavřít reklamu

Jaro je tady již v plném proudu. Možná si tedy říkáte, že je na čase se tročku začít hýbat či třeba doladit „plavkovou formu“. Skvělým pomocníkem v tomto směru jsou samozřejmě různá nositelná příslušenství. Jako jablíčkáře vás zřejmě jako první napadnou Apple Watch. Ovšem nezklamou vás ani všelijaké fitness náramky. Byť data z nich nebudou tak přesná, mají náramky několik výhod. Předně mají daleko lepší výdrž baterie, která zřídkakdy jde pod 7 dní. Dále jde pochopitelně také o nízkou cenu, neboť dobrý náramek dokážete sehnat už okolo tisíce korun. Pojďme se tedy na nějaké kousky společně podívat.

Niceboy X-Fit GPS

Začneme s tím úplně nejlevnějším. Za mě se tento náramek v dnešní době hodí třeba pro vaše dítě či prarodiče. Fitness náramky jsou in a i vaše ratolest si může pohodlně měřit své kroky. Vzhledem k ceně vás ani nebude mrzet případné rozbití. Náramek disponuje 0,96“ OLED barevným displejem, který je příjemný na pohled i za přímého osvětlení. Je zde i přítomna certifikace IP 67. Výdrž na jedno nabití je zhruba 10 dní. Při zapnuté GPS je výdrž zhruba 4 až 5 hodin. Jeho cena je 229 korun.

Náramek Niceboy X-Fit GPS zakoupíte zde

Xiaomi Mi Smart Band 6

Náramky od Xiaomi již roky sedí na pomyslném trůnu. Jelikož razí heslo „za málo peněz hodně muziky“. Xiaomi Mi Smart Band 6 byl opravdu velmi očekávaným náramkem, který se od předchůdce liší především daleko větším displejem. AMOLED displej má 1,56″ a rozlišení 152 x 486 pixelů, což dává skvělou jemnost 326 ppi. Displej je chráněn tvrzeným sklem s povrchovou úpravou proti otiskům prstů. O připojení s vaším smartphonem se bude pochopitelně starat Bluetooth 5.0. Ze senzorů zde narazíte na akcelerometr, barometr, gyroskop, senzor srdeční frekvence a nově také senzor SpO2. Samozřejmostí je také stupeň krytí do 5 ATM a dlouhá výdrž baterie, která může být až 14 dní. jeho cena je 789 korun.

Xiaomi Mi Smart Band 6 zakoupíte zde

Huawei Band 6

Rozumný poměr cena/výkon je k vidění taktéž u modelu od Huawei. Chlubit se může AMOLED displejem s úhlopříčkou 1,47″. Z pokročilejších senzorů zde naleznete například oxymetr k měření saturace kyslíkem. Díky opravdu vysokému jasu zde naleznete taktéž funkci žárovky. Dále pak záležitosti jako budík, měření stresu či dýchací cvičení. U tohoto modelu oceníte větší displej. Cena Huawei Band 6 je 990 korun.

Huawei band 6 zakoupíte zde

Samsung Galaxy Gear Fit2

Pokud vám vyloženě nevadí značka Samsung, můžete to zkusit s tímto kouskem. Má 1,1″ AMOLED displej s 3D sklem a chlubit se může voděodolností až do 50 metrů, dotykovým displejem, 9 aktivitami, měřením spánku a maximální výdrží až 21 dní, přičemž samozřejmě bude ve velkém záležet, jakým způsobem jej budete používat. Jeho cena je 1019 korun.

Fitness náramek Samsung Galaxy Gear Fit2 zakoupíte zde

Canyon SmartCoach SB-75

Velmi povedený náramek s 0,96“ LCD displejem s dotykovým tlačítkem. Samozřejmostí je několik druhů sportovních aktivit, voděodolnost, a funkce jako monitoring spánku, měření úrovně stresu, výpočet kalorií, měření vzdálenosti. Největší výhodou je především povedený design a skvělá čitelnost displeje. Pochopitelně potěší také až patnáctidenní výdrž na jedno nabití. Cena náramku je 1619 korun.

Fitness náramek Canyon SmartCoach SB-75 zakoupíte zde

Garmin vivoSmart4

Garmin je ve světě nositelného příslušenství skutečným pojmem, byť tedy spíše na poli hodinek. Společnost nabízí ale taktéž fitness náramek v podobě Garmin vivoSmart4, jenž je určen především pro ženy. Má 0,74″ dotykový OLED displej. Důležitou částí fitness náramku je podpora sportovních funkcí, mezi které patří detekce zahájení aktivity, krokoměr, tepová frekvence, tepové zóny, úroveň regenerace těla, výpočet kalorií, vystoupaná patra a vzdálenosti. Tento model nabízí stylový vzhled a hliníkovou konstrukci, což z něj hned dělá pohlednější zařízení. Ze zajímavějších senzorů můžeme zmínit oxymetr či barometr. Výdrž na jedno nabití je až týden. Cena je 2389 korun.

Náramek Garmin vivoSmart4 můžete zakoupit zde

Fitbit Charge 5

Pokud to myslíte se sportováním vážně a trváte na fitness náramku, měli byste pozornost věnovat Fitbitu Charge 5. Jedná se o Bluetooth náramek s dotykovým 1,04“ AMOLED displejem, jehož jas je až 450 nitů. Disponuje EKG, měřením saturace kyslíku a GPS. Skvělá je také odolnost, jelikož náramek se chlubí certifikací IPX8, což dle výrobce zaručí voděodolnost až do 50 metrů. Zařízení je z hliníku a do vínku dostal sklo Gorilla Glass 3. Velikost pouzdra je 22,79 milimetrů a hmotnost je 29 gramů. Co se obvodu zápěstí týče, dodávaným pryžovým náramkem můžete nastavit obvod od 14 do 22 centimetrů. Výdrž baterie je až 7 dní. Ve velkém ale bude záležet, jak budete náramek používat. S tímto náramkem můžete také platit, a to díky funkci Fitbit Pay. Ze zdravotních funkcí zde máte monitoring spánku, připomenutí pohybu, sledování menstruačního cyklu, měření saturace kyslíku v krvi, měření úrovně stresu, upozornění na srdeční problémy, dechové cvičení měření EKG, inteligentní buzení, výpočet přijatých kalorií. Jeho cena je 3990 korun.

Náramek Fitbit Charge 5 můžete zakoupit pod tímto odkazem

Dnes nejčtenější

.