Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Hidden Folks

Baví vás klidnější hry a hledáte nějaký oddechový titul, u kterého byste se mohli zrelaxovat, ale zároveň si procvičili svou pozornost? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Hidden Folks. V této hře se ocitnete před kresleným prostředím, kde budete muset hledat vyznačené lidi a objekty.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Book of Demons: Tablet Edition

Pokud se řadíte mezi milovníky klasických roguelike her, mohla by se vám zalíbit hra Book of Demons, ve které budete stavět různé balíčky a utkáte se s hordami hrůzostrašných nepřátel. Vše má přitom hlubší význam. Budete totiž muset zastavit hlavního záporáka a zastavit celé utrpení. Hra je pouze pro iPad.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

The Last Remnant Remastered

Pokud se řadíte mezi milovníky klasickým RPG her a už několik titulů jste za svůj život hráli, možná vám něco řekne název THE LAST REMNANT. Tento kousek totiž přišel v remasterované verzi i na iPhony a iPady. Vy se přitom ocitnete v magickém světě, kde žijí 4 různé rasy. Zároveň se zde nachází mysteriózní objekty přezdívané jako „Remnants,“ které existují již od pradávných časů. Nikdo ale netuší, jaký je jejich původ, kdo je stvořil a k čemu slouží, přesto z nich ale každý čerpá kolosální sílu. Jejich moc ale způsobila naprosté narušení rovnováhy v celém světě, což následně dorazila válka. Vaším úkolem bude v tomto světě přežít a získat nejnutnější odpovědi.

  • Původní cena: 499 Kč (349 Kč)

Roberts Bird Guide 2

Jestliže byste rádi rozšířili své znalosti z oboru ornitologie, tak by vás mohl zaujmout program Roberts Bird Guide 2. Tato aplikace si zakládá na stejnojmenné odborné publikaci, ve které je detailně popsáno 977 ptáků z oblasti Jižní Afriky. Nástroj vám nabídne detailní ilustrace, řadu informací a navíc je k dispozici v angličtině, němčině, francouzštině, portugalštině a nizozemštině.

  • Původní cena: 829 Kč (779 Kč)

Plant Light Meter

Věděli jste o tom, že nadměrné zalévání květin je nejčastější chybou, kvůli které dochází k jejich odumírání? Hned na druhém místě se pak nachází nedostatek světla. S druhým problémem vám dokáže pomoct aplikace Plant Light Meter, která za pomocí fotoaparátu dokáže změřit, v jakých světelných podmínkách se květina nachází a jak ji případně přilepšit.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Secret of Mana

Hra Secret of Mana byla původně vydána v roce 1993. Herní svět vzala doslova útokem, s nadšenou odezvou se setkal její inovativní real-time bitevní systém a na svou dobu pokročilá grafika. Legendární RPG hru s okouzlujícím herním prostředím si nyní můžete zahrát i na svém iOS zařízení.

  • Původní cena: 199 Kč (99 Kč)

Workout at Home or Anywhere

Jak již samotný název napovídá, aplikace Workout at Home or Anywhere se stane vaším parťákem v případě, kdy budete chtít začít na sobě pracovat a vyzkoušet si různé sporty či workout. Program dokáže analyzovat váš progres a dokonce nabízí speciální režimy pro baseball, basketball, box, fotbal, golf, hokej, MMA, plavání a wrestling. Každý den tak na vás čeká speciální program, který byste měli splnit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.