Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro Mac i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Mafia: Definitivní edice (Win)

Dnes máte mimo jiné možnost si ze Steamu stáhnout také oblíbenou Mafii. Taxikář jménem Tommy Angelo se v této hře po nešťastné náhodě zaplétá do sítě organizovaného zločinu. Vyzkoušejte si, jaké to je pracovat pro mafii, kdy se sice neustále pohybujete na hraně zákona, ale odměny jsou velice lákavé…

  • Původní cena: 39,99 € (19,99 €)

Devil May Cry 5 (Win)

Do slevy dnes zamířil také populární titul Devil May Cry. Země je opět ohrožování děsivými démonickými stvořeními. Smrtelníci jsou na první pohled bezmocní, ovšem do té doby, než se na jejich stranu přidá Dante – syn Evy a démona Spardy.

  • Původní cena: 39,99 € (14,99 €)

Cossacks 3 (Win + Mac)

Herní titul s názvem Cossacks 3 v sobě dovedně kombinuje prvky války, ekonomiky, rozvíjení armády a budování. Pusťte se do poutavého dobrodružství, které vás nejen pobaví, ale také řádně prověří vaše taktické i strategické schopnosti.

  • Původní cena: 19,99 € (6,79 €)

Skater XL – The Ultimate Skateboarding Game (Win)

Milujete svobodnou a rychlou jízdu na prknech a zkoušení nejrůznějších triků na rampách a dalších součástech vybavení skateparků? Pak si jistě oblíbíte hru Skater XL – The Ultimate Skateboarding Game. Vyzkoušejte si samotnou jízdu i různě náročné triky a staňte se tím nejlepším jezdcem.

  • Původní cena: 33,99 € (27,19 €)

Max Payne 3 (Win)

Max Payne již nějakou dobu není newyorským policistou. Přestěhoval se nyní do São Paula, kde je jeho úkolem chránit jednu ze zdejších movitých rodin, a konečně se odpoutat od vlastní problematické minulosti.

  • Původní cena: 19,99 € (6,99 €)

Dnes nejčtenější

.