Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Crystal Cove

Považujete se za milovníka logických her a hledáte nějaký titul, který by vás dokázal parádně zabavit? V takovém případě byste neměli přehlédnout hru Crystal Love. Ta je dnes k dostání zcela zdarma a vaším úkolem bude, abyste správně pohybovali s trojúhelníkem a spojovali 3 nebo více barev. Díky tomu bloky následně zmizí a vy získáváte body. Nemůžete si ale dovolit příliš chybovat, jinak pro vás hra skončí.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

yourSudoku – Over 10K sudoku

Jestliže se považujete za vášnivého milovníky sudoku, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci yourSudoku – Over 10k sudoku. Ze samotného názvu je na první pohled jasné, že se s touto hrou jen tak nudit nebudete – program pro vás totiž přichystá více než deset tisíc jednotlivých her.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Space Agency 2138

Plánujete dobýt vesmír? Nemusíte být multimiliardářem, abyste tuhle příležitost měli. Space Agency dává možnost i těm méně šťastným z nás. Postavte si raketu, satelit nebo třeba vesmírnou stanici a vydejte se na oběžnou dráhu.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Gone Home

Legendární hru Gone Home můžete znát především z PC či Macu. Jedná se o úžasný titul s dech beroucím a napínavým příběhem, který vás v okamžiku pohltí. Ve hře se totiž zhostíte role postavy, jež se po roce v zahraničí konečně vrací domů. Problém ale nastane ihned při příchodu do vašeho domu – ten je kompletně prázdný a vaše rodina zmizela. Zvládnete vyřešit tuto sérii záhad?

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Tank Super Wars

Jestliže hledáte nějakou oddechovou, ale přesto zábavnou hru, která by vás dokázala ve vzpomínkách přenést o několik let zpět, tak byste rozhodně neměli přehlédnout slevu na Tank Super Wars. V této hře totiž na klasických, retro mapách budete ovládat tank, kdy vaším úkolem bude zneškodnit vaše nepřátele. Celá hra je ve 2D.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Paths of Atlantis

Další logická hra, která dnes zavítala do akce, je Paths of Atlantis. V tomto titulu před vámi bude ležet vcelku jednoduchý úkol, kdy se budete muset postarat o to, aby se váš hrdina dostal na požadované místo. Toho dosáhnete za pomocí otáčení jednotlivých herních bloků.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

FF IV: The After Years

Pokud patříte mezi fanoušky kultovní herní ságy Final Fantasy, určitě vás potěší fakt, že dnes zamířil do akce také titul FF IV: The After Years. Užijte si úchvatné 3D zpracování, strhující herní příběh i spoustu možností, co se týče hraní i soubojů ve hře.

  • Původní cena: 379 Kč (179 Kč)

Dnes nejčtenější

.