Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro Mac i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

The Elder Scrolls Online (Win + macOS)

Takzvané MMORPG hry, ve kterých pracujete na svém hrdinovi v obrovském světě plném různých úkolů, nepřátel a ostatních hráčů, mají stále co nabídnout. Zlevnění se dnes navíc dočkal i oblíbený titul The Elder Scrolls Online, ve kterém se podíváte do legendární říše Tamriel, kde můžete počítat s desítkami hodin zábavy. Hra navíc nevyžaduje žádné předplatné.

 

  • Původní cena: 19,99 € (5,99 €)

Dead by Daylight (Win)

Řadíte se mezi milovníky hororových survival her? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně by vám neměla uniknout dnešní sleva na populární titul Dead by Daylight. V této multiplayer kooperaci budete hrát v režimu 4 versus 1, kdy jeden zastává roli vraha a musí ostatní dostat. Druhý tým přitom musí pomocí spolupráce uprchnout, což ale není tak úplně jednoduché.

  • Původní cena: 19,99 € (9,99 €)

Aliens vs. Predator Collection (Win)

Pokud patříte mezi fanoušky hororové survival série Alien, jistě vás zaujme balíček Alien vs. Predator Collection, který je dnes na Steamu ve slevě. V tomto balíčku najdete titul Aliens vs. Predator a balíčky Aliens vs. Predator Swarm Map Pack a Alien vs. Predator Bughunt Map Pack.

  • Původní cena: 21,99 € (4,39 €)

XCOM 2 (Win + macOS)

Do akce dnes zamířila vcelku populární a oblíbená strategická hra XCOM 2. V tomto titulu se objevíte ve světě, který je pod nadvládou mimozemšťanů. Ti lidem slibují zářnou budoucnost, ale pravdou je, že kují zlomyslný plán. Sami se zhostíte role velitele partyzánské jednotky a tváří v tvář se budete muset s touto hrozbou utkat, abyste zneškodnili okupanty a zachránily celou planetu Zemi.

  • Původní cena: 49,99 € (4,99 €)

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Ve hře s názvem Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 se vydáváte na velkolepou a barvami hýřící jízdu, která vám vezme dech. Vychutnejte si zcela nový systém soubojů a připravte se na epické bitvy, jaké jste ještě nezažili.

  • Původní cena: 29,99 € (6,89 €)

Dnes nejčtenější

.