Zavřít reklamu

Fanoušci legendární série akčních RPG Diablo se konečně dočkají mobilní verze své oblíbené hry. I když se Diablo Immortal při svém prvotním oznámení nesetkalo s pozitivním přijetím, po uvolnění různých předběžných přístupů se vydavatelům z Blizzardu povedlo názor fanoušků zcela obrátit. Již nyní chválený mobilní port má nyní stanovené oficiální datum vydání. Pekelného dobrodružství se na iOS dočkáme již 2. června. Ve stejný den dojde navíc k překvapivému otevření beta verze na osobních počítačích.

To, že se Diablo Immortal podívá i na původní platformu, na které se ze série stal kult, je velkým překvapením. Hru vývojáři původně zamýšleli původně primárně na mobilní zařízení. Na tom se samozřejmě nic nemění, přesunem na počítače si ovšem hra může získat mnohem vyšší množství pravidelných hráčů. Skutečnost pak ocení i hráči na telefonech. Diablo Immortal totiž bude plně podporovat cross-play mezi všemi platformami a ukládání vašeho postupu napříč zařízeními.

Diablo Immortal jde sebejistě ve stopách předchozích dílů série. Můžete tak očekávat stejnou akci, na kterou jste zvyklí z velkých platforem. Povědomé postavy pak budete moci na telefonech ovládat díky pečlivě sestavenému dotykovému ovládání. Vývojáři z Blizzardu vám však dají možnost používat i herní ovladač, jehož podporu přidali v jednom z posledních updatů. Ke hře se můžete předregistrovat na App Storu.

Dnes nejčtenější

.