Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Anchor Pointer Compass GPS

Jednou za aplikací, které jsou dnes k dostání za zvýhodněnou cenu, je Anchor Pointer Compass GPS. V rámci tohoto programu si můžete na mapu přidávat jednotlivé záchytné body a následně se podle nich navigovat. To může přijít vhod nejen na výlety, ale také třeba na hledání zaparkovaného automobilu.

  • Původní cena: 179 Kč (Zdarma)

PDF Scanner: Portable scanner

Jak již samotný název napovídá, aplikace PDF Scanner : Portable scanner slouží pro skenování nejrůznějších dokumentů a jejich následné uložení ve formátu PDF. Aplikace cílí především na uživatele, kteří čas od času potřebují něco naskenovat a již se jim nejednou stalo, že obyčejný skener zkrátka po ruce neměli.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

CropSize – Image Size Editor

Jak již samotný název napovídá, s pomocí aplikace CropSize: Photo Resizer Editor můžete vcelku rychle a spolehlivě různě ořezávat a měnit rozlišení u vašich snímků a fotografií. Tento nástroj vám mimo jiné poskytne i řadu parádních efektů, díky čemuž můžete vaše fotky v okamžiku vylepšit.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

OK Golf

Co takhle si zpříjemnit současné chvíle nějakou pořádnou hrou, která vás dokáže zabavit na dlouhé hodiny? V takovém případě vám můžeme doporučit hru OK Golf, ve které se ocitnete na golfovém hřišti. OK Golf vás na první pohled zaujme svou jednoduchostí a různými možnostmi, díky čemuž zabaví téměř všechny věkové kategorie.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Storm Rush

Jestliže hledáte nějakou parádní a zábavnou hru, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Storm Rush. V této hře si totiž vyzkoušíte extrémní rychlost a vaším úkolem bude ji co možná nejlépe ovládnout. Zároveň se při hraní budete muset vyhýbat věžím, což vám v dané rychlosti dokáže natropit spoustu potíží.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Motick – Flip Clock

Pokud se vám líbí design překlápěcích hodin, možná vás zaujme také aplikace s názvem Motick – Flip Clock. Nabízí několik různých režimů ukazatelů času, podporu widgetů na plochu, a nabízí také bohaté možnosti přizpůsobení a úprav.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

If Found

If Found je poutavá a netradiční interaktivní novela, která vypráví příběh dívky a jejího deníku. Hru doprovází zadumaný, melancholický soundtrack, těšit se můžete na skvěle zpracovanou grafiku i na spoustu podnětů k zamyšlení.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.