Zavřít reklamu

Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Mafiáni

Brooklyn 1955. Školák Henry Hill sní o tom, že se stane gangsterem. vykonává drobné služby pro místní mafiány a když je zadržen policií kvůli pašování cigaret, odmítá vypovídat, což mu vynese přízeň kmotra Paula Cicera, který ho přijme do svých služeb…

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Mafiáni pořídíte zde.

Krajina snů

Na Oscara nominovaná Margot Robbie exceluje v tomto dechberoucím milostném příběhu, odehrávajícím se během Velké hospodářské krize v živořících Spojených státech. Eugene Evans (Finn Cole) sní o útěku ze svého texaského maloměsta, když zjistí, že se zraněná bankovní lupička na útěku Allison skrývá blíž, než si kdy dokázal představit. Eugene, rozpolcený mezi touhou po odměně za její dopadení a rostoucí přitažlivostí ke svůdné kriminálnici, musí učinit rozhodnutí, jež navždy ovlivní životy všech, které kdy miloval. V tomto úchvatně natočeném příběhu o dospívání se představují také Travis Fimmel, Kerry Condon a Lola Kirke.

  • 79,- zakoupení
  • Angličtina, české titulky

Film Krajina snů pořídíte zde.

Spiknutí

Držitelé Ceny Akademie Julia Roberts a Mel Gibson spolu poprvé spolupracují v tomto napínavém thrilleru o krásné právničce z ministerstva spravedlnosti, která se zaplete do spiknutí paranoidního taxikáře. V době, kdy média a internet srší konspiračními příběhy a kamuflážemi, newyorský taxikář Jerry Fletcher shromažďuje útržky fám, úryvky informací a střípky jeho matně vzpomínané pestré minulosti do časopisu, kde popisuje bizarní konspirační teorie. Těmito varováními upozorňuje vládní právničku Alice Suttonovou, ke které cítí spojení. Přestože Alice zdánlivě nesmyslným myšlenkám nevěří, jeho obavy se ukazují příliš reálné, když děsivé setkání vrhá oba do víru podvodu, zrady a vraždy.

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Spiknutí pořídíte zde.

Miami Vice

Sonny Crockett a Ricardo Tubbs jsou nejlepší detektivové v Miami Vice. Mají nejmodernější zbraně, rychlá auta i čluny a všechno to se nebojí použít v boji s organizovaným zločinem. Rico je ten mírnější s poklidným životem a ženou, kterou miluje. Naopak Sonny je jeho pravým opakem. Jsou informování o úniku velmi citlivých dat, který vedl k masakru dvou federálních agentů a rodiny přítele jednoho z informátorů. Budou pracovat v utajení a vyšetřování je zavede přímo na práh brutálních zabijáků a do spletité sítě mezinárodních drogových překupníků. Ale jejich téměř rutinní práce je narušena ve chvíli, kdy se záletník Sonny zamiluje. Jeho láskou se totiž stala Isabella, žena obchodníka se zbraněmi a drogami. Pro Crocketta a Tubbse začíná hra na ostří nože. Oba jsou postupně tlačeni ke zdi a rozdíly mezi policajty a lumpy se nebezpečně stírají.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Miami Vice pořídíte zde.

Diktátor

Generál Aladeen je jedním z posledních světových diktátorů „ze staré školy“. Ve své zemi vládne téměř neomezenou mocí, kterou financuje prostřednictvím výnosů z těžišť ropy. Pevnou rukou se nebojí popravit kohokoli, kdo s ním nesouhlasí, změnit 300 slov z místního jazyka na své příjmení nebo uspořádat olympijské hry, ve kterých sám vyhraje každou disciplínu. A je tak jedním z nejnebezpečnějších mužů na světě. Když OSN vyhrožují sankcemi proti jeho zemi, africké republice Wadiya, je donucen odjet do New Yorku, kde má přednést vysvětlující řeč. Po příjezdu do světové metropole je ale generál doslova obrán o svou moc a šaty zběhlým agentem CIA a je vržen do běžného života na Manhattanu, kde se z nelítostného diktátora stane jedním z mnoha lidí v davu. Na cestě New Yorkem potkává Aladeen mladou Zoey, která provozuje obchod se zdravou organickou stravou a mohla by diktátorovi pomoci získat zpět jeho zemi i lidskost.

  • 59,- vypůjčení, 69,- zakoupení
  • Angličtina, české titulky

Film Diktátor pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.