Zavřít reklamu

Otevření nového obchodu je vždy velká událost – tím spíš, když se jedná o další pobočku předního Apple Premium Resellera iStores. Ten už příští čtvrtek 28. dubna v 9:00 otevře v OC Promenada Nitra svůj další obchod a aby byl tento den co možná nejslavnostnější i pro jeho příznivce, nabídne v něm spousty Apple produktů za speciální slavnostní ceny. 

promenada-22-NSO-Promenada-2

O tom, že se bude jednat o slavnostní akci, svědčí například účast oblíbeného slovenského moderátora Romana Pomajba, který bude mít na starosti program. Ten mimochodem zahrnuje třeba i soutěž o MacBook Air s čipem M1, jehož výhra by vzhledem k extrémní oblibě tohoto stroje potěšila snad úplně každého. To ale není ani zdaleka vše. V den otevření si totiž budete moci v nové pobočce iStores koupit iPhony už od 399€, Apple Watch od 259€, MacBooky od 919€ a spoustu dalšího příslušenství za speciální ceny. Ale pozor, skladové zásoby na prodejně nebudou neomezené a jakmile dojdou, slevy logicky končí. 

promenada-22-NSO-Promenada-3

Lákají-li vás akční ceny, ale nemůžete si zrovna dovolit utratit plnou částku, určitě vás potěší, že bude novinky možné zakoupit na splátky. Cenu půjde navíc ještě srazit výkupem vašeho starého zařízení, jehož výkupní cena bude možná odečíst z ceny novinky. Zkrátka a dobře, lepší podmínky pro nákup Apple produktů tu dlouho nebyly a nebudou, takže pokud budete mít příští čtvrtek cestu do Nitry a po nějaké té Apple novince pokukujete, určitě se na otevíračce vyplatí stavit. 

Více informací o novém obchodě se dozvíte zde

Dnes nejčtenější

.