Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro Mac i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Fall Guys: Ultimate Knockout (Win)

Fall Guys je velkolepá multiplayer party hra, která hýří barvami, zvuky, ale také příležitostmi k zábavě a poměření vašich vlastních schopností s desítkami dalších hráčů z celého světa. Jak velkou dávku herního chaosu budete schopni zvládnout?

  • Původní cena: 19,99 € (7,99 €)

Pathfinder: Wrath of the Righteous (Win + Mac)

Vydejte se na fantastickou cestu tajuplným světem, který je osídlen démony a řadou dalších stvoření. V RPG hře s názvem Pathfinder: Wrath of the Righteous budete objevovat skutečnou povahu dobra a zla, získávat vědomosti o skutečné hodnotě moci, a stanete mýtickým hrdinou s nadpřirozenými schopnostmi.

  • Původní cena: 49,99 € (32,49 €)

GreedFall (Win)

Hra s názvem GreedFall zajisté potěší všechny milovníky historie. Tato akční RPG hra vás přenese do 17. století, a vy se zpočátku v roli obyčejného člověka ocitáte na nedávno objeveném ostrově. Zanedlouho zjistíte, že ostrov je kromě jiného obýván také nadpřirozenými bytostmi. Při objevování ostrova vás čeká řada zajímavých setkání, ale také napínavých soubojů.

  • Původní cena: 34,99 € (13,99 €)

Terraformers (Win + Mac)

Ve hře Terraformes získáte jedinečnou příležitost vybudovat od samého základu vlastní kolonii. Vaším úkolem bude dále o tuto kolonii pečovat, rozvíjet ji, a zajišťovat také její postupnou úspěšnou expanzi. Podaří se vám osídlit co největší část planety?

  • Původní cena: 19,99 € (17,99 €)

Chernobylite (Win)

Pokud se chcete pustit do opravdu napínavého dobrodružství, můžete vyzkoušet titul Chernobylite. V této sci-fi survival RPG hře s prvky hororu se přesunete do zakázané zóny v okolí černobylské jaderné elektrárny, kde na vás čeká řada náročných úkolů a boj o přežití ve snaze odhalit pravdu.

  • Původní cena: 29,99 € (22, 49 €)

Dnes nejčtenější

.