Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Twilight Struggle

Napadlo vás někdy, jak by vypadala mapa světa a v jakém politickém režimu bychom se nyní nacházeli nacházeli, kdyby se některé události v historii odehrály trošku jinak? Přesně tuto možnost pohledu vám nabídne hra Twilight Struggle, kde můžete doslova přepsat dějiny lidstva. Hra je k dispozici pro iPad.

  • Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

Battle Chasers: Nightwar

Nádherné slevy se taktéž dočkala tahová strategická RPG hra Battle Chasers: Nightwar, která je doplněna o parádní příběh, kdy budete objevovat záhady opuštěných žalářů. Na bitevním poli se vždy utkáte s řadou nejrůznějších nepřátel a vaším cílem bude, abyste je za použití co možná nejlepší taktiky porazili.

  • Původní cena: 249 Kč (99 Kč)

neoDefense – Tower Defense

Jak již samotný název napovídá, ve hře neoDefense – Tower Defense budete bránit svou vlastní základnu. Jedná se totiž o nenáročnou strategickou hru, ve které se na vás vyřítí hordy nepřátel. Vaším úkolem tedy bude, abyste chytře rozmístili obranné mechanismy a nepřátelský útok odrazili.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

This is the Police 2

Ve hře This Is the Police 2 povedete celé policejní oddělení a sami se ocitnete v kůži šerifa. Vaším úkolem bude spravovat podřízené policisty, vyšetřovat případy, postarat se o výslechy a posílat lidi do vězení. Hra ale nabere úplně jiný spád v momentě, kdy se kvůli vyšetřování budete muset spojit s kriminálníkem.

  • Původní cena: 179 Kč (79 Kč)

Townsmen Premium

Řadíte se mezi milovníky strategických her, ve kterých musíte budovat své vlastní město a potýkat se s různými nástrahami? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, určitě byste se přinejmenším měli podívat na hru Townsmen Premium. V této hře budete muset zajistit uspokojení pro vaše občany, těžit materiály, spravovat farmy, vybírat daně a potýkat se s přírodními katastrofami.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

SpellForce – Heroes & Magic

Řadíte se mezi milovníky akčních strategických her s prvky RPG? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout titul SpellForce – Heroes & Magic. V této tahové strategii na vás čeká parádní příběh, kdy ve třinácti kapitolách budete muset vybudovat své království a čelit krvelačným nepřátelům.

  • Původní cena: 179 Kč (25 Kč)

Rebel Cops

V tahové strategické hře Rebel Cops povedete četu vzbouřených policistů, kteří jsou připraveni čelit jakékoliv zločinecké organizaci. Jelikož se jedná o vzbouřenou policejní jednotky, nebudete mít nikdy jisté zásoby a jakýkoliv špatný krok vás může stát život vašich policistů. Zvládnete bojovat za stranu spravedlnosti?

  • Původní cena: 179 Kč (99 Kč)

Dnes nejčtenější

.