Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro Mac i PC, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku.

Cyberpunk 2077 (Win)

Hru Cyberpunk 2077 jistě není třeba dlouhosáhle představovat. Dnes máte na Steamu možnost ve slevě pořídit toto futuristické dobrodružné RPG plné nečekaných akcí a zvratů. Ponořte se do víru nebezpečného Night City a pusťte se do neopakovatelného dobrodružství.

  • Původní cena: 59,99 € (29,99 €)

Planet Zoo (Win)

Máte rádi zvířata? Pak vás bude zaručeně bavit hra Planet Zoo. Vaším úkolem v ní bude vybudovat exotické safari. Dejte si záležet na každém detailu. Je důležité, aby všichni obyvatelé vašeho safari zdárně prospívali, ale také abyste měli vždy dostatečný příliv návštěvníků a důkladně se starali o vše důležité.

  • Původní cena: 44,99 € (11,24 €)

ARK: Survival Evolved (Win + Mac)

Mix dinosaurů a neznámých technologií na tropickém ostrově? Přesně to je ARK: Survival Evolved, který je survival hrou v otevřeném světě. Těžíte suroviny, stavíte si obydlí, ochočujete dinosaury, na kterých poté můžete jezdit. Kromě toho se musíte starat o jídlo a pití a zkrátka o přežití.

  • Původní cena: 24,99 € (8,24 €)

DEFCON (Win + Mac)

Hra DEFCON je inspirována snímkem Válečné hry z roku 1983. Přenese vás do pochmurného světa studené války, ve kterým se stáváte generálem, ukrytým hluboko uvnitř podzemní pevnosti. Zapojte své strategické myšlení a rozehrajte napínavou hru, ve které půjde o vše.

  • Původní cena: 8,19 € (1,63 €)

The Witness (Win + Mac)

Jestliže se řadíte mezi milovníky logických her, které vám skutečně dokáží zavařit mozek, pak byste se měli přinejmenším podívat na hru The Witness. V této hře se totiž vžijete do svého charakteru, který se z ničeho nic probudí na zcela opuštěném ostrově. Problémem je, že si nic nepamatujete a před vámi leží spoustu záhad. Zvládnete je rozlousknout?

  • Původní cena: 36,99 € (9,24 €)

Dnes nejčtenější

.