Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

iWriter

Jestliže hledáte nějakou praktickou aplikaci, která by vám dokázala posloužit jako textový procesor, tak byste se měli rozhodně podívat na iWriter. Tento nástroj vás na první pohled dokáže okouzlit svým minimalistickým designem a skvělými funkcemi. Veškerý text si samozřejmě můžete jednoduše formátovat, přičemž jednotlivé dokumenty jsou automaticky synchronizovány skrze iCloud.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Anchor Pointer Compass GPS

Další zajímavá aplikace, která je dnes k dostání za zvýhodněnou cenu, je Anchor Pointer Compass GPS. V rámci tohoto programu si můžete na mapu přidávat jednotlivé záchytné body a následně se podle nich navigovat. To může přijít vhod nejen na výlety, ale také třeba na hledání zaparkovaného automobilu.

  • Původní cena: 199 Kč (99 Kč)

Shock Clock Arcade

Dnes zamířila do akce také zajímavá hra s názvem Shock Clock Arcade. V této hře budete přeskakovat z hodinek na hodinky, a to až do momentu, než v této úloze selžete. Hlavním úkolem hry je nasbírat co nejvíce bodů a určitě nejeden hráč přivítá, že se dá Shock Clock Arcade hrát pouze jednou rukou.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

PushFit Pro

Pracujete na vaší postavě a rádi byste se dostali do formy? Skvělým pomocníkem na této cestě se mohou stát obyčejné kliky. V tomto směru může být užitečná aplikace PushFit Pro, která vám počítá vaše výkony, následně je analyzuje a pomáhává vám tak se posunout vpřed.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Mars Info

Pokud se řadíte mezi milovníky astronomie, tak vás jistě potěší aplikace Mars Information. Jak je ze samotného názvu patrné, tento program vám poskytne řadu detailních informací o takzvané Rudé planetě neboli Marsu. Zároveň si můžete celou planetu prozkoumat na vlastní „kůži.“

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

MCBackup Pro – Contacts Backup

Jak již samotný název napovídá, aplikace MCBackup pro – Contacts Backup slouží pro zálohování vašich kontaktů. Tento nástroj si navíc poradí i s jednoduchou správou, kdy zvládá jednotlivé záznamy spojovat či mazat. Hlavní funkcí každopádně zůstává schopnost celý adresář zálohovat a následně případně obnovit či sdílet.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Videdit – Handy Video Editor

Jestliže hledáte nějakou spolehlivou aplikaci, která vám pomůže s úpravou, editací a exportem videa, možná by vás mohla zaujmout Videdit – Handy Video Editor. Tento nástroj nabízí bohatou nabídku možností a samozřejmě se také pyšní těmi nejrůznějšími efekty, které rozhodně mohou přijít.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.