Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Calendar to Timeline

Calendar to Timeline je zajímavá zkratka, která vám na vašem iPhonu převede události z vámi vybraného kalendáře a za vámi stanovené období do přehledné jednoduché časové osy. V rámci zkratky si navíc můžete následně vybrat, jakým způsobem a komu tuto časovou osu nasdílíte.

Zkratku Calendar to Timeline stáhnete zde.

Safari Auto Scroll

Pokud v prohlížeči Safari aktivujete z listu sdílení zkratku s názvem Safari Auto Scroll, zahájí se automatické posouvání dané webové stránky, takže ji nemusíte posouvat vy sami ručně. Rychlost posouvání si v menu zkratky můžete vybrat sami, případně si ji sami stanovit.

Zkratku Safari Auto Scroll stáhnete zde.

Math practice

Math practice je jednoduchá, ale propracovaná a velmi zábavná matematická hra v podobě zkratky. V menu si zvolíte požadovanou úroveń, zadáte vaše jméno (jeho zadání nicméně není povinné), a poté vás čeká procvičování nejrůznějších matematických úloh. Úroveň obtížnosti můžete kdykoliv změnit.

Zkratku Math practice stáhnete zde.

WallpapersPlanet

Rádi na vašem iPhonu měníte tapety a neustále hledáte nové a nové obrázky? Prostřednictvím zkratky s názvem WallpapersPlanet se dostanete do speciálního alba ve službě Google Photos, do kterého členové přidávají neustále nové zajímavé tapety. Zkratku lze využívat i bez přihlášení k vašemu Google účtu.

Zkratku WallpapersPlanet stáhnete zde.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.