Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Phone Drive: File Storage Sync

S pomocí aplikace Phone Drive: File Storage Sync můžete propojit iPhone či iPad s vaším Macem, potažmo s PC. Pro samotné propojení je samozřejmě potřeba být na stejné Wi-Fi sítí, díky čemuž následně můžete vidět soubory uložené na druhém zařízení a případně s nimi rovnou pracovat.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Nelly Cootalot: The Fowl Fleet

Hra Nelly Cootalot – The Fowl Fleet svým příběhem dokáže pobavit nejednoho hráče. Tato kreslená hra byla dokonce ve výběru nejlepších položek na Mac App Store pro 2016, který sestavil samotný Apple. Ve hře budete hrát za pirátku Nelly Cootalot, která bojuje proti svému hlavnímu konkurentovi, kterým je Baron Widebeard.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Titan Quest HD

Po delší době do akce znovu zavítala oblíbená hra Titan Quest HD, která potěší především milovníky napínavých RPG. V tomto titulu budete spolu s vaším hrdinou čelit hordám hrůzostrašných nepřátel a postupně tak budete postupovat hrou. Hra by měla nabídnout více než 60 hodin zábavy a postupné vylepšování postavy.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

Ordesa – the interactive movie

Řadíte se mezi milovníky takzvaných interaktivních filmů, které působí jako velmi živé hry a nabízí parádní a nesmírně napínavý příběh? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Ordesa – the interactive movie. V této hře se ocitnete v roli dívky jménem Lise, která se po dvou letech vrací zpět k rodině. Její shledání s otcem je ale takřka ihned přerušeno tajuplnou entitou, což se vydáte prozkoumat. Hluboko v lese narazíte na prokletý dům a vaším úkolem bude odhalit veškerá jeho tajemství. Mějte ale na paměti, že všechna vaše rozhodnutí ovlivňují nadcházející vývoj příběhu.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Pixelizator

Prostřednictvím aplikace Pixelizator můžete velice rychle a jednoduše skrýt některé části vašich fotografií. Tento nástroj totiž daný úsek, který si předem označíte, dokáže takzvaně „rozkostičkovat,“ díky čemuž následně nebude patrné, co se zde původně nachází. Jak to vypadá opět naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Vectronom

Do akce dnes také zamířila vcelku zajímavá hra Vectronom, která vás dokáže zabavit, a zároveň otestuje vaše logické myšlení. Konkrétně se ocitnete v zajímavém světě, kde budete muset ovládat vaši kostku. Vaším úkolem bude úspěšně překonat řadu nejrůznějších úrovní.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Magic Photo Eraser

I tu nejlepší fotografii dokáže snadno pokazit nějaký nevyžádaný objekt. Tento problém se dá naštěstí poměrně rychle vyřešit prostřednictvím aplikace Magic Photo Eraser, která úzce spolupracuje s umělou inteligencí a dokáže tyto objekty snadno a rychle odstranit.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.