Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Juice Watch

Prostřednictvím widgetu v iOS se můžete poměrně rychle dozvědět stav baterie na vašich Apple Watch. Stažením aplikace Juice Watch získáte parádní nástroj, který funguje přesně obráceně. Konkrétně si tedy na jablečných hodinkách můžete prohlédnout, kolik procent baterie má váš iPhone, a zároveň si nechat zasílat notifikace na iPhone v případě, kdy dojde k plnému dobití Apple Watch. Samozřejmostí je také praktická komplikace na ciferník.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Rent Business Tycoon Game

Stažením aplikace Rent Business Tycoon Game si přijdete na poměrně zajímavou hru, ve které se budete pokoušet o vybudování vlastního byznysu. Konkrétně se budete zajímat o svět nemovitostí. Postupně ale budete získávat další a další nemovitosti, které už jeden člověk nedokáže sám spravovat. Přesně z tohoto důvodu si následně na pomoc vezmete vlastní manažery.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

Inspire Pro

Chcete si vyzkoušet tvorbu výtvarného umění přímo na vašem iPadu? Nyní máte příležitost využít k tomu skutečně profesionální nástroj s názvem Inspire Pro, který vám umožní rychle, snadno a efektně vytvářet realistická umělecká díla. Inspire Pro nabízí příjemné uživatelské rozhraní a spoustu nástrojů pro perfektní tvorbu.

  • Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

Youtubers Life: Gaming Channel

Zajímalo vás někdy, jaký asi může být život YouTubera, který se zaměřuje na hraní her? Přesně tohle si můžete vyzkoušet v zábavném simulátoru Youtubers Life: Gaming Channel. Zhostíte se přitom role začínajícího tvůrce videí a vaším úkolem pochopitelně bude, abyste natáčeli videa, postarali se o růst vašeho kanálu a stali se světovou hvězdou.

  • Původní cena: 229 Kč (79 Kč)

Findit – 200 Pictures

Pokud hledáte nějakou oddechovou hru pro váš iPad, tak byste určitě neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci Findit – 200 Pictures. V tomto titulu se před vámi objeví dva obrázky, přičemž vaším úkolem bude, abyste mezi nimi dokázali najít 5 rozdílů. Má to ale háček. Na splnění tohoto úkolu máte pouze 60 sekund. Za správné odhalení rozdílu se čas navýší o 20 sekund, avšak pokud klepnete na špatné místo, tak se naopak sníží o 30 sekund.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Future Ludo

Zahrajte si tuto známou, strategickou stolní hru nově na vašem iPadu či iPhonu. Nyní však nehrajete na papíře, jak je zvykem, ale přímo ve virtuálním vesmíru. Hoďte kostkou a probojujte se se svou mateřskou lodí až do cíle. Podporuje hru až pro 4 hráče.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

A Game of Thrones: Board Game

Dnes do slevy zamířila také zajímavá tahová strategie s názvem A Game of Thrones: Board Game na motivy kultovní ságy G. R. R. Martina. Dokážete správně plánovat všechny vaše příští kroky tak, abyste v této poutavé, pohlcující a zajímavé hře o přežití uspěli?

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Dnes nejčtenější

.