Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku.

Juice Watch

Stažením aplikace Juice Watch získáte parádní nástroj, který funguje přesně obráceně. Konkrétně si tedy na jablečných hodinkách můžete prohlédnout, kolik procent baterie má váš iPhone, a zároveň si nechat zasílat notifikace na iPhone v případě, kdy dojde k plnému dobití Apple Watch. Samozřejmostí je také praktická komplikace na ciferník.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Trivia Crack

Chcete trénovat své vědomosti a nevadí vám anglický jazyk? Pokud jste si na obě tyto otázky odpověděli kladně, tak by se vám mohla líbit hra Trivia Crack. V rámci ní vám budou Apple Watch zobrazovat různé otázky, na které budete postupně odpovídat. K dispozici je hned několik kategorií, ze kterých budete otázky dostávat. Díky Trivia Crack získáte perfektní možnost trénovat své vědomosti na zápěstí vaší ruky, a to kdykoliv a kdekoliv.

  • Původní cena: 279 Kč (229 Kč)

Speed Tracker. Pro

Napadlo vás někdy, že by se vám mohla hodit aplikace, která slouží pro měření aktuální rychlosti? Pokud ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aktuální slevu na program Speed Tracker. Pro. Ten totiž za pomocí GPS dokáže aktuální rychlost, vzdálenost a čas.

  • Původní cena: 649 Kč (499 Kč)

Dnes nejčtenější

.