Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Picolla – Be Bohemian

S pomocí aplikace Picolla – Be Bohemian můžete rychle a jednoduše proměnit vaše selfie snímky do podoby uměleckých děl. Tento nástroj vám konkrétně umožní vytvářet nesmírně zajímavé fotografie, které můžete „okořenit“ nejrůznějšími květinami, zajímavým pozadím a textem. Jak to celé vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Youtubers Life – Fashion

V dnešní době stále více lidí sleduje platformu YouTube. Napadlo vás ale někdy, že byste se stavili sami YouTuberem? Přesně tohle si můžete vyzkoušet ve hře Youtubers Life – Fashion, kde se z vás stane tvůrce specializující se na fashion. Vaším úkolem bude tvořit kvalitní obsah, zlepšovat vaše videa a budovat si svou komunitu.

  • Původní cena: 229 Kč (79 Kč)

Hyperforma Premium

Jestliže se zajímáte o hry s velice zajímavým příběhem, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Hyperforma. V této hře se totiž podíváte do budoucnosti vzdálené 256 let, kde narazíte na obrovskou záhadu. Známá civilizace totiž kompletně vymizela a zanechala po sobě pouze prastarou síť. Vaším úkolem cestovatele bude se do sítě nekonečně prázdného hyperprostoru ponořit a najít odpověď k celé záhadě.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Esports Life Tycoon

Další podobnou hrou je Esports Life Tycoon, která potěší především vášnivé hráče počítačových her. Sami se přitom zhostíte role manažera takzvaného e-sport týmu a vaším úkolem bude, aby vaši svěřenci vystoupali na samotný vrchol a následně se na něm i udrželi.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Sleep Sounds: relaxing sounds

Pokud máte problémy s usínáním, tak byste určitě neměli přehlédnout slevu na oblíbenou aplikaci Sleep Sounds: relaxing sounds. Program totiž nabízí řadu přívětivých a relaxačních nahrávek, které vám pomohou se uklidnit a následně i usnout. Samozřejmě ani nechybí možnost časovače, aby vám nahrávky nehrály celou noc, ale automaticky se po určité době vyply.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

dB meter – noise measure

Jak již samotný název napovídá, aplikace dB meter – noise measure slouží pro monitorování hluku ve vašem okolí. Tento program dokáže neustále měřit hluk a na základě těchto dat zobrazovat graf. Výsledky měření si samozřejmě můžete také uložit a následně se k nim zpětně vracet.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Brain App

Po delší době do akce znovu dorazila oblíbená logická hra Brain App, která každý den bude testovat vaše logické myšlení. Tak činí prostřednictvím nejrůznějších miniher a hádenek, čímž vás dennodenně testuje a posouvá kupředu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

 

Dnes nejčtenější

.