Zavřít reklamu

Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Kult hákového kříže

Danny Vinyard vidí vzor ve svém starším bratrovi Derekovi, který se po smrti otce, jenž byl coby profesionální hasič zastřelen v černošském ghettu, stal zapřísáhlým vyznavačem rasistických hodnot. Strmě stoupal v neonacistické skupině Bílá síla. Pak byl ale odsouzen za chladnokrevnou vraždu dvou černochů. Po třech letech v base se Derek vrací domů, ale už to není člověk jako dřív. Poté, co mu černoch ve vězení zachránil život, když se ho běloši snažili znásilnit a zabít, nedokáže být rasista. Jeho bratr Danny ale tento obrat nechápe, sám je členem Bílé síly. Ve škole má průšvih kvůli rasistické eseji. Proto se Derek sejde s vůdcem Bílé síly Cameronem a chce ho přesvědčit, aby nechal Dannyho jít. Všichni z gangu, jeho bývalí bratři, se však obrací proti němu, ani u Dannyho nenachází pochopení. Soukolí gangu se prostě točí dál. Semele i Dannyho?

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština

Film Kult hákového kříže pořídíte zde.

G. I. Joe: Snake Eyes

Ve filmu G.I. Joe: Snake Eyes se Henry Golding představí jako Snake Eyes, houževnatý samotář, který je přijat do starobylého japonského klanu Arashikage poté, co zachránil život jeho zákonnému dědici. Po příjezdu do Japonska se pod vedením Arashikage stává ze Snakea bojovník nindža a zároveň zde nachází něco, po čem dlouho toužil – domov. Když však vyjdou najevo tajemství z jeho minulosti, bude Snakeova čest a věrnost podrobena zkoušce, i kdyby to mělo znamenat ztrátu důvěry jeho nejbližších. Ve filmu G.I. Joe: Snake Eyes, který vychází z kultovní postavy G.I. Joe, dále hrají Andrew Koji jako Storm Shadow, Úrsula Corberó jako Baronka, Samara Weaving jako Scarlett, Haruka Abe jako Akiko, Takehiro Hira jako Kenta a Iko Uwais jako Hard Master.

  • 99,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film G. I. Joe: Snake Eyes pořídíte zde.

Hacker

Reaktor jaderné elektrárny v Hongkongu exploduje poté, co došlo k selhání chladicích systémů. Nejméně osm lidí zemře a více než dvacet je zraněno a ozářeno. Příčinou selhání byl útok neznámého hackera. Ve stejné době byly v USA zaznamenány podobné kybernetické útoky na jaderné elektrárny i chicagskou burzu. Čínské úřady vysílají do USA důstojníka Dawaie i jeho sestru, špičky v oboru počítačového softwaru, kteří se mají připojit k týmu vyšetřovatelů. Dawai před lety studoval v USA s Nickem Hathawayem, který vymyslel program na vzdálený přístup do počítačů zvaný RAT. Dawai tvrdí, že pozměněný program byl použit k hackerským útokům. Jediný, kdo to může potvrdit a pomoci odhalit útočníka, je právě Hathaway. Jenže ten sedí ve federální věznici za kybernetické napadení a okradení několika bank…

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Hacker pořídíte zde.

Bod zlomu

Mladý agent FBI (Utah) v utajení infiltruje zlodějský gang, jehož členové si libují v extrémních sportech. Žijí s totálně uvolněným přístupem k životu i k zákonům. Ten jediný zákon, který jsou ochotni respektovat, je zemská gravitace. Skupina nezná žádné limity a právě daleko za hranicemi běžných omezení a pod vedením charismatického vůdce Bodhiho provádí nevídané a velmi propracované zločiny. Utah postupně získává informace i důvěru a sympatie Bodhiho a celého gangu. Zároveň ale začíná pochybovat o svých oficiálních povinnostech. Je čím dál více pohlcen opojným a nespoutaným životním stylem, kde je hlavním krédem svoboda a adrenalin. Bez ohledu na to, kolik pravidel se poruší a kolik lidí zemře.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Bod zlomu pořídíte zde.

Bob Dylan: 30th Anniversary Concert Celebration

Na iTunes je nyní k sehnání také záznam jedinečného koncertu, uspořádaného v říjnu roku 1992 k příležitosti třicátého výročí zahájení hudební kariéry legendárního hudebníka Boba Dylana. Vystoupení, které trvá bezmála tři a půl hodiny, se zúčastnila řada významných umělců.

  • 129,- zakoupení
  • Angličtina

Snímek Bob Dylan: 30th Anniversary Concert Celebration

Dnes nejčtenější

.