Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku.

iConnectHue for Philips Hue

Zakoupením aplikace iConnectHue for Philips Hue si přijdete na zajímavou aplikaci, která je určena pro jablíčkáře používající chytré osvětlení Philips Hue. S pomocí tohoto nástroje nad samotným osvětlením můžete mít daleko lepší přehled, lépe si jej zorganizovat a ovládat jej i z hodinek podle příslušných místností.

  • Původní cena: 149 Kč (129 Kč)

Speed Tracker. Pro

Napadlo vás někdy, že by se vám mohla hodit aplikace, která slouží pro měření aktuální rychlosti? Pokud ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aktuální slevu na program Speed Tracker. Pro. Ten totiž za pomocí GPS dokáže aktuální rychlost, vzdálenost a čas.

  • Původní cena: 649 Kč (499 Kč)

Crypton – BTC Crypto Tracker

Jestliže se zajímáte o kryptoměny a máte v nich dokonce investováno, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci Crypton – BTC Crypto Tracker, kterou si můžete pořídit zcela zdarma. Tento nástroj vám totiž pomůže s kontrolou vývoje cen u více než 5 tisíců kryptoměn a zároveň vám dokáže posloužit pro správu vašeho portfolia.

  • Původní cena: 179 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.