Zavřít reklamu

Těšíte-li se na první ohebné produkty z dílny Applu, máme pro vás špatnou zprávu. Apple má totiž svou ohebnou éru odstartovat představením skládacího iPhonu, jehož příchod je dle všeho ještě poměrně daleko. Tvrdí to alespoň v nové zprávě přední Apple analytik Ming-Chi Kuo.

Analytik se nechal ve své nové poznámce pro investory slyšet, že dle jeho zdrojů v současnosti probíhá vývoj ohebného iPhonu na plné obrátky, ale kvůli obavám Applu z celkového nepřijetí tohoto konceptu bylo jeho odhalení opět odloženo – tentokrát z roku 2024 na 2025. Poměrně zajímavé je pak to, že se Apple nemá vydat cestou Samsungu a jeho modelů Z Flip, které jsou de facto “véčkovými” obdobami legendárních telefonů, ale cestou vytvoření hybrida iPhonu a iPadu. 

S ohledem na typ konstrukce zařízení se nabízí otázka, jak si Apple u této novinky pohraje s její cenou. Pravdou totiž je, že ohebné smartphony po jejich vstupu na trh nepatřily mezi nejlevnější, přičemž od Applu se dá taktéž očekávat nastavení poměrně vysoké ceny – tím spíš, pokud se skutečně rozhodne zkombinovat dvě zařízení do jednoho. Jakékoliv odhady jsou nicméně vzhledem k tomu, kolik času nás ještě od odhalení dělí, naprosto zbytečné. 

Dnes nejčtenější

.