Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

MCBackup Pro – Contacts Backup

Jak již samotný název napovídá, aplikace MCBackup pro – Contacts Backup slouží pro zálohování vašich kontaktů. Tento nástroj si navíc poradí i s jednoduchou správou, kdy zvládá jednotlivé záznamy spojovat či mazat. Hlavní funkcí každopádně zůstává schopnost celý adresář zálohovat a následně případně obnovit či sdílet.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Aeroplane Chess 3D – LudoBoard

Pokud hledáte hru, která vám zpříjemní přicházející zimní večery, Aeroplane Chess 3D – Childhood je tady přímo pro vás. V této hře si můžete nastavit vlastní pravidla a hrát ji například lokálně s přáteli. Co potěší spoustu hráčů je taktéž fakt, že je dnes aplikace k dispozici zcela zdarma.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

8-bit Console Tank

Fanouškům retro her by rozhodně neměla uniknout dnešní sleva na titul 8-bit Console Tank. Jak už samotný název napovídá, v této hře na vás čeká takzvaná 8-bitová grafika a souboj tanků, kdy se budete muset vypořádat s notnou dávkou nepřátel na nejrůznějších mapách.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Fluffymoji

Jestliže pro komunikaci s přáteli či rodinou komunikujete především prostřednictvím nativního nástroje iMessage, tak by se vám mohla hodit aplikace Fluffymoji 2. Tento nástroj vám totiž zpřístupní více než 400 zábavných emotikon a animovaných samolepek, s jejíchž pomocí můžete okořenit vaše konverzace.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

MISTICO

Děj hry MISTICO se odehrává v prostředí tajemného malého ostrova na Baleárech. Stáváte se hlavním hrdinou atmosférické adventury, který na zmíněném ostrově musí řešit řadu záhad a hádanek. Kromě zajímavého příběhu vás hrou bude doprovázet i strhující soundtrack.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Inbento

Jen máloco je tak uklidňující a potěšující jako roztomilé kočičky. Ve hře Inbento si těchto zvířátek užijete opravdu dosytosti. Spolu s nimi zde musíte důmyslně připravovat a aranžovat pokrm Bento, součástí hry jsou i roztomilé kočičí příběhy.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Woodle Tree Adventures Deluxe

Při této roztomilé oldschoolové 3D adventuře se dokonale pobavíte a uvolníte. Hra vás vezme na dobrodružnou cestu napříč osmi úžasnými světy, které budete prozkoumávat ve společnosti okouzlujícího špalíčku jménem Woodle. Vaším úkolem bude shromáždit všechny magické kapky vody, abyste s jejich pomocí mohli navrátit světům ztracenou rovnováhu a stát se tak hrdinou.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.