Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku.

Speed Tracker. Pro

Napadlo vás někdy, že by se vám mohla hodit aplikace, která slouží pro měření aktuální rychlosti? Pokud ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aktuální slevu na program Speed Tracker. Pro. Ten totiž za pomocí GPS dokáže aktuální rychlost, vzdálenost a čas.

  • Původní cena: 649 Kč (499 Kč)

Roman – budget weight loss

Chtěli byste zredukovat svou hmotnost a shodit nějaké to kilo navíc? V takové případě jistě víte, že naprostým základem je správná strava. S tímto vám dokáže skvěle pomoct aplikace Roman – budget weight loss, která se jednak stará o pravidelnou stravu, sleduje progres vaší hmotnosti a motivuje vás ke cvičení.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Bit Journey

Hra Bit Journey je primárně určena pro iPhone či iPad. Jedná se o zábavný akční titul s otevřeným světem, který nikdy nekončí a vy jej tak můžete neustále prozkoumávat. Planetu Zemi se totiž snaží zotročit nejrůznější monstra, která musíte vy porazit. V rámci verze pro Apple Watch se pak můžete starat o vaše mazlíčky a pomocníky, respektive jim poskytovat pravidelné jídlo, trénovat je a zlepšit tak jejich efektivitu ve hře.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.