Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

AddMe

Potkávat nové a nové lidi je běžnou součástí našeho života a její součástí taktéž je si vyměnit případné kontaktní informace. Aplikace AddMe by nás měla zbavit například otravného diktování našeho telefonního čísla nebo sdílení našich sociálních sítích, a to velice jednoduchou cestou. Jednoduše si v rámci aplikace vytvoříte profil, v kterém budou uvedeny všechny informace, které chcete sdílet.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

The Last Roman Village

Jestliže máte rádi strategie, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul The Last Roman Village. V této hře se totiž podíváte do období konce Římské říše, kdy už jen vzdoruje poslední vesnice. Právě tu budete mít na starost vy a budete muset zajistit její obranu před nájezdy nepřátel.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

PropFun Pro – magic camera

S pomocí aplikace PropFun Pro – magic camera se můžete náramně zabavit. Tento nástroj totiž nabízí řadu nejrůznějších a někdy až šílených filtrů, které následně můžete aplikovat na (nejen) vaše selfie snímky. O možnostech programu vám v tomto případě více napoví níže přiložená galerie.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Lock’s Quest

Ve strategické hře Lock’s Quest se ocitnete ve vyhroceném sporu, který odstartoval obrovskou válku. Sami se zhostíte role postavy jménem Lock a vaším úkolem bude připravit obranu a odrazit útok hordy nájezdníků. V celém příběhu si prožijete 75 dní celé války na unikátních mapách, kdy budete muset vždy vymyslet vhodnou taktiku.

  • Původní cena: 179 Kč (79 Kč)

Project Pricing

Pokud vlastníte podnik, který vyrábí určité produkty, jistě jste si již nejednou lámali hlavu se správným nastavením jejich cen. S tímto problémem by vám měla spolehlivě pomoci aplikace Project Pricing, do které stačí zadat určité hodnoty a aplikace vám vypočítá správnou cenu, při které dojde k adekvátnímu zisku.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Block Vs. Block II

Do akce dnes opět zamířila také zábavná hra Block vs Block II. Pokud vás v minulosti bavila populární hra Tetris, avšak chtěli byste si ji zahrát jemně vylepšenou, rozhodně byste měli vyzkoušet hru Block vs Block II. Tato hra je Tetrisu velice podobná, avšak přináší možnost takzvaného online hraní. V tom se můžete utkat s kamarádem, který se nachází na stejné WiFi a vašim úkolem bude jej porazit. Detailněji se na tuto hru můžete podívat v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

ClassicWeather HD

Jestliže vám z nějakého důvodu nevyhovuje nativní řešení pro zobrazování počasí na vašem iPhonu, rozhodně byste se přinejmenším měli podívat na aplikaci ClassicWeather HD. Tato multiplatformní aplikace nabízí různé způsoby zobrazení všech podstatných údajů, předpověď na 10 a více dní, možnost přepínání mezi různými režimy předpovědi a mnoho dalšího.

  • Původní cena: 229 Kč (179 Kč)

Dnes nejčtenější

.