Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

FoodyLife: The Food Diary App

S pomocí aplikace FoodyLife : The Food Diary App můžete snadno a rychle analyzovat vaše stravovací návyky a případně zapracovat na jejich zlepšení. Zároveň vás program nebude „otravovat“ s přesnými kaloriemi a nutričními hodnotami. To je právě hlavním rozdílem oproti konkurenčním programům, které se zaměřují pouze na daná čísla.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Paintwork Pro

Aplikace Paintwork Pro cílí především na kreativní a nadané lidi, kteří si rádi kreslí či malují. Přesto ale dokáže zabavit i ty nezkušené, kteří mohou objevovat nové možnosti. V rámci této aplikace si tedy budete moci jakkoliv kreslit, obtahovat, vytvářet a také editovat.

  • Původní cena: 149 Kč (129 Kč)

Choiceworks

Aplikace s názvem Choiceworks slouží především pro děti, které dokáží porozumět angličtině, a naučí je určitým pravidlům a základům chování. Díky Choiceworks mohou děti pochopit, jak a proč musejí vykonávat domácí práce a nebo co například dělat, když jsou zrovna rozzlobené.

  • Původní cena: 379 Kč (179 Kč)

iWriter

Jestliže hledáte nějakou praktickou aplikaci, která by vám dokázala posloužit jako textový procesor, tak byste se měli rozhodně podívat na iWriter. Tento nástroj vás na první pohled dokáže okouzlit svým minimalistickým designem a skvělými funkcemi. Veškerý text si samozřejmě můžete jednoduše formátovat, přičemž jednotlivé dokumenty jsou automaticky synchronizovány skrze iCloud.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Lovecraft’s Untold Stories

V akční RPG hře Lovecraft’s Untold Stories se vrhnete do objevování tajuplného světa, který je vždy zcela náhodně vygenerovaný a čeká v něm na vás spousta zajímavých příběhů. Vy sami budete muset bojovat s různými monstry z bájného světa, vylepšovat si vaše nástroje, řešit hádanky a postupně tak porazit vašeho hlavního nepřítele, kterým je prastarý bůh.

  • Původní cena: 249 Kč (79 Kč)

Big Truck – Mine Express Racing

Hra Big Truck -Mine Express Racing je vhodnou volbou pro dlouhé večery. Jedná se totiž o zcela jednoduchý titul, ve kterém se zhostíte role řidiče nákladního vozidla a vaším úkolem bude, abyste překonali předem připravené trasy. Pozor si však budete muset dát na to, abyste netratili náklad.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

To The Moon

Ve hře To the Moon budete hrát za dva doktory, kteří se rozhodli naplnit poslední přání umírajícího muže. Tito dva doktoři se totiž živí tím, že lidem dopřejí „další život,“ který se ale odehrává pouze v jejich hlavě. To the Moon ale skrývá spoustu tajemství a různých hádanek, jenž zcela mění děj hry a doslova vás vtáhnou do děje.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.