Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Simply Yoga

Rádi cvičíte jógu a neustále hledáte vhodnou aplikaci pro tyto účely? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout slevu na aplikaci Simply Yoga. Tento program bychom mohli označit za osobního lektora jógy, který vás kompletně provede tréninkem a jedná se tak o perfektního parťáka například pro začátečníky.

  • Původní cena: 499 Kč (349 Kč)

Da Vinci Eye: AR Art Projector

Každý může malovat a každý může vytvářet okouzlující umění. Přesně tohle je heslo aplikace Da Vinci Eye: AR Art Projector, která u zařízení s čipem Apple A11 a novějším nabízí kreslení v rozšířené realitě. Tato aplikace vás provede kreslením, poskytne vám řadu informací a především dokáže parádně spolupracovat se zmiňovanou AR.

  • Původní cena: 179 Kč (129 Kč)

Daily Workouts

Pravidelný pohyb je jednou z elementárních záležitostí našeho života. Pokud na své postavě pravidelně pracujete, pak by se vám mohla hodit aplikace Daily Workouts. Jedná se totiž o domácího fitness trenéra, který vás provede různými cvičeními, naučí vás nové cviky a pomůže vám se dopracovat k vaší vysněné postavě.

  • Původní cena: 649 Kč (429 Kč)

Capturate – Annotate the World

Aplikace Capturate – Annotate the World vám umožní zachytit prakticky jakýkoliv odpovídající druh obsahu a umístit jej kamkoliv ve vašem digitálním PDF zápisníku. Aplikace nabízí funkce pro anotaci, kreslení, úpravy nebo třeba skicování v rámci PDF dokumentů, skenování dokumentů a spoustu dalšího.

  • Původní cena: 249 Kč (179 Kč)

MetaBrush

S pomocí aplikace MetaBrush můžete snadno a rychle proměnit vaše fotografie do podoby uměleckých děl. Program je vybaven třiceti skvěle zpracovanými filtry a z obrázků tak dokáží udělat parádní malby. Samozřejmě ani nechybí možnost lehkých úprav za pomocí štětců a podobně. Aplikace MetaBrush je určená pro iPad.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Lottery Box – Lotto Manager

Aplikace Lottery Box – Lotto Manager se může hodit hlavně na různé večírky a soutěže. Tento nástroj totiž dokonale simuluje průběh loterie a dokáže tak generovat náhodná čísla, která následně uloží a umožní vám s nimi pracovat. V rámci programu navíc naleznete praktické videotutoriály.

  • Původní cena: 149 Kč (25 Kč)

Block vs. Block II

Do akce dnes opět zamířila také zábavná hra Block vs Block II. Pokud vás v minulosti bavila populární hra Tetris, avšak chtěli byste si ji zahrát jemně vylepšenou, rozhodně byste měli vyzkoušet hru Block vs Block II. Tato hra je Tetrisu velice podobná, avšak přináší možnost takzvaného online hraní. V tom se můžete utkat s kamarádem, který se nachází na stejné WiFi a vašim úkolem bude jej porazit. Detailněji se na tuto hru můžete podívat v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.