Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku.

ISS Real-Time Tracker 3D

Jestliže se zajímáte o měsíc, tak by vám určitě neměla uniknout zajímavá aplikace ISS Real-Time Tracker 3D. Tento program vám totiž ukáže planetu Země z pohledu Mezinárodní vesmírné stanice (ISS). Tento obraz představuje podobu Země v reálném čase. Jak to ve finále vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Trivia Crack

Chcete trénovat své vědomosti a nevadí vám anglický jazyk? Pokud jste si na obě tyto otázky odpověděli kladně, tak by se vám mohla líbit hra Trivia Crack. V rámci ní vám budou Apple Watch zobrazovat různé otázky, na které budete postupně odpovídat. K dispozici je hned několik kategorií, ze kterých budete otázky dostávat. Díky Trivia Crack získáte perfektní možnost trénovat své vědomosti na zápěstí vaší ruky, a to kdykoliv a kdekoliv.

  • Původní cena: 279 Kč (229 Kč)

Space War GS

Jablečné hodinky Apple Watch naštěstí nemusí sloužit jen pro zobrazování notifikací a času, ale lze jej využít i pro hraní her. V takovém případě se může hodit aktuálně zlevněná aplikace Space War GS, ve které se zhostíte role pilota vesmírné lodi a napříč vesmírem se budete potýkat s vlnami útočících nepřátel.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.